Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 32. son bölüm!

Fox TV ekranlarının her pazar akşamı izleyicisinin soluk soluğa izlediği dizisi Savaşçı 32. bölümü yayınlandı. Savaşçı son bölümde, Kuzgun ve adamlarının ortaya çıkışı ve Kılıç Timi'nin ilk defa bu örgütle çatışmaya girmesi sahne oldu. Savaşçı nefes kesen gelişmelerin sahne olduğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı heyecan içerisinde sorgulanıyor. İşte, Savaşçı 32. son bölüm özeti ve Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler...

Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 32. son bölüm!
Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 32. son bölüm!
GİRİŞ 19.02.2018 22:17 GÜNCELLEME 19.02.2018 22:17

Fox TV ekranlarında yayınlanan her yeni bölümüyle heyecan, gerilim ve aksiyonun eksik olmadığı Savaşçı 32. bölümüyle 18 Şubat Pazar akşamı izleyicisini ağırladı. Savaşçı izleyici kitlesini ekrana kilitleyen son bölümün hemen ardından gelecek hafta yaşanacak gelişmeler hakkında ipuçları veren yeni bölüm fragmanına ilişkin sorgulamalar tüm hızıyla başladı. Peki, Türk askerlerinin mücadelelerinin ve destansı kahramanlıklarının başarılı bir şekilde gözler önüne serildiği Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölümde, Kuzgun ve adamlarının ortaya çıkmasıyla birlikte Kılıç Timi'ni çetin geçen bir mücadele süreci bekleyecektir. Bu doğrultuda tüm hazırlıklarını tamamlayan ve güvenlik önlemlerini alan Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarıyla amansız geçen bir çatışma içerisinde kendini bulacaktır. Öte yandan yayınlanan son bölüme, General'i ele geçirme hedefi olan hain teröristler karşılarına çıkan ilk fırsat olan Galip'i kaçırırlar ve onu ellerinde bir koz olarak tutarlar. Galip'den haber alamayan Kılıç Timi ekibi ise son derece endişelenerek titizlikle arama kurtarma çalışmalarını başlatırlar. İşte, Savaşçı 32. son bölümle ilgili izleyicisini yakından ilgilendirecek tüm detaylar ve Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler...

SAVAŞÇI 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı 33. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI 33. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 33. yeni bölümüyle 25 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

SAVAŞÇI

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun’un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler’le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip’le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

Roza tarafından kaçırılan Pia ise Kuzgun’la karşı karşıya geldiklerinde hayatının en büyük şokunu yaşar. Kuzgun’un beklenmedik hamlesiyle olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay Kopuz için Pia meselesi daha da karmaşık hale gelecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir