Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı!

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Kanal D ekranlarında izleyicisini karşılayan Siyah Beyaz Aşk 18. bölümü yayınlandı. Son bölümde Aslı ve Özgür'ün kaçırılmasıyla birlikte Ferhat ile Aslı ilişkisinde yeni bir engel daha doğuyor. Siyah Beyaz Aşk izleyiciyi ekrana kilitleyen olayların sahne olduğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanları geldi. İşte, Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölüm fragmanları...

Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı!
Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı!
GİRİŞ 26.02.2018 16:17 GÜNCELLEME 26.02.2018 16:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Baş rollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın üstlendiği Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen projesi Siyah Beyaz Aşk 18. bölümüyle 19 Şubat Pazartesi akşamı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk heyecan, gerilim ve aksiyon dolu gelişmelerin ekranlara taşındığı son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı arayışı başladı. Siyah Beyaz Aşk son bölümde, Aslı ve Ferhat'ın romantik bir gün geçirerek taçlandırdıkları mutlu birlikteliklerinin ardından aşkları yepyeni bir engele daha takılıyor ve büyük bir tehlike kapılarını çalıyor. Gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme dair izleyiciyi aydınlatacak Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Namık'ın görevlendirdiği Cüneyt, Aslı ve Ferhat'ı birbirinden ayırmak için plan hazırlayarak Aslı'yı ve Yiğit'in oğlu Özgür'ü kaçırma girişiminde bulunuyor. Namık Emirhan bununla da yetinmiyor ve kendisine karşı büyük bir nefret beslediği Aslı'yı Cüneyt'ten öldürmesini emrediyor. Cüneyt'in de çıkarları ve hırsları baş gösteriyor ve Namık'ın sağ kolu olabilmek uğrunda Aslı'yı öldürmeye karar veriyor. Ferhat ise bu durumdan haberdar olup Aslı ve Yiğit'i kurtarmak için canla başla harekete geçiyor. İşte, Siyah Beyaz Aşk 18. son bölüme dair merak edilen tüm detaylar ve Siyah Beyaz Aşk 19. bölüm fragmanıyla ilgili en yeni gelişmeler...

SİYAH BEYAZ AŞK 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölüm 1. ve 2. ve 3. fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 19. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Siyah Beyaz Aşk 19. yeni bölümüyle 26 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

s

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ile Özgür'ün kaçırılması, Ferhat ile Yiğit'in iş birliği yapmasına neden oluyor!

Aslı ve Ferhat herkesten uzak aşklarını özgürce yaşarken tek engelleri Namık değildir. Cem de Aslı’nın Ferhat’tan uzak durmasını ister. Aslı ailem dediği abisini Ferhat için karşısına mı alacak?

Cüneyt, Aslı’yı öldürmeden pes etmeye niyetli değil. Aslı’yı ve Özgür’ü kaçıran Cüneyt kurduğu planla Namık’a yaranmaya çalışırken, Namık bu durumdan nasıl faydalanacak?

Oğlu için gururunu ayaklar altına alıp Namık’ın kapısını çalan Yiğit’in en büyük desteği Ferhat. Omuz omuza, kim olduğunu bilmedikleri düşmanlarının peşinde koşan iki kardeş, Özgür’ü bulduklarında başka kiminle karşılaşacak?

Aslı ile Ferhat, aralarındaki engelleri kaldırdıktan sonra kendilerini aşkın kollarına bırakırlar. Fakat bu mutluluk anları çok uzun sürmez. Ailelerinin başına gelen belaların sorumlusu olarak Aslı'yı gören Namık Emirhan, onun öldürülmesi için Cüneyt'e emir verir. Namık Emirhan'ın sağ kolu olmak isteyen Cüneyt, hırsları için Aslı'yı öldürmeye karar verir.

Aslı, yapılan plan sonucu kaçırılır. Ferhat'a bir kötü haber de Yiğit'in oğlu Özgür'den gelir. Özgür de kaçırılır ve Ferhat, kardeşi Yiğit ile birlikte hareket etmek durumunda kalır. Ferhat, Aslı'yı kurtarabilecek mi? Cüneyt, Namık Emirhan'ın gözüne girebilecek mi? Ferhat ile Namık Emirhan'ın yeni yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

YORUMLAR 3
  • fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    sizi seviyorum
    Cevapla
  • fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    dizinizi çok beğeniyorum
    Cevapla
  • Emine 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslının abisi ölmesin lutfen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak