Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölüm fragmanı: Gel bakalım Sarmaşığın gülü!

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümü yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Merve ve Oya arasında kıran kırana geçecek büyük düello başlıyor. Ufak Tefek Cinayetler izleyicinin nefesini tutarak izlediği son bölüm yayınlanmasının hemen ardından heyecanla yeni bölüm fragmanı arayışı başladı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

GİRİŞ 27.02.2018 20:37 GÜNCELLEME 27.02.2018 20:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Star TV'de her hafta izleyicisini ekrana kilitleyecek bambaşka entrikalara sahne olan Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümüyle 20 Şubat Salı akşamı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Pelin Merveyi yok etme hedefini gerçekleştirebilmek için Serhan ve Oya ilişkisinden nemalanmaya başlaması sahne oldu. Ufak Tefek Cinayetler şoke eden gelişmelerin sahne olduğu son bölümün yayınlanmasının hemen ardından izleyicisi tarafından yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm ilk sahne sorgusu hız kesmeden başlatıldı. Pelin, Serhan ve Oya'nın bu zamana kadar herkesten sakladıkları gizemli aşklarını öğrenmesinin hemen ardından planlarını tıkır tıkır işletmek üzere devreye sokması damgasını vurdu. Öte yandan Sarmaşık cephesindeki hin planlara bir yenisi daha eklenip Merve'den de bomba gibi bir hamle geliyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölümle ilgili detayların bilgisine ulaşmak ve gelecek hafta ekranlara taşınacak yeni bölüme dair ipuçları edinmek isteyen izleyiciler bu doğrultuda internet üzerinden araştırmalarını yürütüyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin iple çekilen 18. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm ilk sahne yayınlandı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek önemli ayrıntılar...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Star TV ekranlarının izleyicisi tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle yakından takip ettiği dizisi Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölüm fragmanı ve Ufak Tefek Cinayetetler 18. yeni bölüm ilk sahne izleyicisiyle buluştu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 18. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölümüyle 27 Şubat Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık'ta Merve Oya kapışması...

İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

YORUMLAR 5
  • viyana68 6 yıl önce Şikayet Et
    diziyi izleyen biri olarak merve karakteri malesef hayatımızda var ya hep mazlum olurlar hep haklı olurlar ve alavere dalavere ile kazanırlar örnek kaynanalar ;) zaten iyiler ne zaman kazanır sadece filmlerde .
    Cevapla
  • Zehra 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz merveyi izlemekten bıktık çok umutla severek başladığımız diziden soğuduk en büyük sebep de mervenin hep başrolde olması hele entrikalarının sonuçlarının başarılı olması. Başka kimse yokmuş iyi insanlar yokmuş gibi koskoca siteye hükmetmesi abesle iştigal. Biz vazgeçiyoruz bu saçmalıktan
    Cevapla
  • pelinsu 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dizinin basrol oyuncusu sacma san konusmus.herkes isini yapmali.oyuncuysa oyunculugunu yapmali.bana gore bir oyuncu siyaset vatan millet konularinda halki tahrik edecek sekilde konusmamali.eger konusacaksa da birlik beraberlik mesaji vermeli.kesinlikle izlemem
    Cevapla
  • Sahika 6 yıl önce Şikayet Et
    Serhan ile oya arasın da her şey çok ama çok guzel oldu merfe sevdi adam için her şeyi göze alıyor
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    ufak tefek cinayet dizisi . benizlemedim ama yöndermeli olmasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama