Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı geldi! Bizim Hikaye 23. son bölüm!

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Fox TV ekranlarında her perşembe izleyicisini ağırlayan Bizim Hikaye 23. bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde, Fikri Elibol'un ölüm kalım mücadelesi vermesi damgasını vurdu. Bizim Hikaye nefes kesen son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler...

Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı geldi! Bizim Hikaye 23. son bölüm!
Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı geldi! Bizim Hikaye 23. son bölüm!
GİRİŞ 08.03.2018 14:51 GÜNCELLEME 08.03.2018 14:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarının yüksek izlenme oranlarına sahip dizisi Bizim Hikaye 23. bölümüyle 22 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde, Elibol ailesinin oldukça zorlu bir süreçten geçmesi ve hastane koridorlarında organ mafyasına kurban giden babalarını gördükçe her defasında büyük bir çaresizliğe düşmeleri sahne oldu. Bizim Hikaye izleyicileri ekrana kilitleyen son bölümün ekranlara gelmesiyle birlikte heyecanla yeni bölüm fragmanı sorgusu başlatıldı. İşte, Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Duygusal sahnelerin hakim olduğu son bölümde Fikri, ileride derecede siroz hastalığı nedeniyle yaşam savaşı sürdürdü. Doktorların Elibol ailesine her an her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini söylemesi sonucunda büyük bir yıkım yaşandı. Filiz ve kardeşlerinin babaları için hastanede beklediği esnada doktorların beyin ölümünün gerçekleştiğini açıklaması son bölüme damgasını vurdu. İşte, Bizim Hikaye 23. son bölüme dair tüm ayrıntılar ve Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilen gelişmeler...

Bizim Hikaye son bölümde gerekli karaciğer nakli yapılamadığı gibi böbreği de organ mafyası tarafından çalınan Fikri Elibol için tehlike çanları çalmaya başlar. Öte yandan organ mafyasına bulaşan Yeliz ise işlediği suç sebebiyle hapishaneye girme tehlikesi kendisini beklemektedir. Bu nedenle, polis Cemil'le anlaşma yapmak üzere kolları sıvar. Filiz ise tüm bu dertlerle boğuşurken diğer yandan Barış ile konuşmak ve aralarını düzeltmek adına yaklaşmaya çalıştıkça Barış onu her defasında geri çevirmektedir. Barış, kurduğu yeni yaşamına kendisini günden güne kaptırmaktadır; öyle ki yalnızca Filiz'e karşı değil, Filiz'in ailesine de soğuk ve yabancı davranışlar sergilemektedir.

BİZİM HİKAYE 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye 24. yeni bölümüyle 8 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Böbreği çalınan Fikri’nin durumu git gide kötüleşmektedir. Bu durumdan sorumlu Yeliz ise Filiz’in öfkesine maruz kalır. Yeliz durumdan haberi yokmuş gibi görünmeye çalışsa da Filiz onu hayatlarından çıkarmakta kararlıdır. Organ mafyasına bulaşan Yeliz, işlediği bu suç sebebiyle hapse girme tehlikesiyle yüz yüzedir. Elibollar’ın da güvenini kaybeden Yeliz, çareyi Cemil ile bir anlaşma yapmakta bulur. Acaba Yeliz bu işten sıyrılabilecek midir?

Filiz, hala o yokmuş gibi davranan Barış’la konuşmanın yollarını aramaktadır. Filiz’i hayatından çıkarmakta kararlı olan Barış sadece Filiz’de değil, ailenin geri kalanına da benzer davranışlar sergiler. Fakat Fikri’nin durumunun kötüye gitmesi Barış’ın aileden kopmasına engel olur. Filiz’in aklının hala Barış’ta olduğunu anlayan Cemil ise Yeliz’in teklifini kabul ederek bir kez daha mesleğini tehlikeye atar. Filiz’i elde etmek için büyük riskler alan Cemil sonunda aşkına karşılık bulabilecek midir?

Esra ile kaçma planları yapan Hikmet inadı bırakmaz. Ailesini karşısına alan Hikmet, Esra’yı da zor durumda bırakır. Esra ise karmaşık duygular içerisindedir. Acaba Hikmet bu imkânsız aşktan vazgeçecek midir? Ferda’ya bakmak zorunda kalan Tülay, bir yandan da Filiz’e destek olmaya çalışır. Ferda ise Tülay ve Tufan’ın sinirlerini daha da zorlamaktadır. İki kadın arasında kalan Tufan iyice zorlanmaya başlar.

Babasını kaybetme korkusu taşıyan Filiz, bir yandan da ailesindeki sorunlarla boğuşmaktadır. Yeni yaşamına git gide alışan Barış ise, Filiz ve Cemil’in birbirlerine gerçekten yakınlaştığına inanmaya başlar.

YORUMLAR 1
  • meryemkonak 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk yorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu