İstanbullu Gelin 39.bölüm 1 ve 2.fragmanı! Süreyya ve Faruk'a büyük sürpriz...

İstanbullu Gelin son bölümde; Begüm'ün ölümü her şeyi alt üst ederken, Süreyya'yı da zor günler beklemektedir. Bunun üzerinde aldıkları sürpriz haber Süreyya ve Faruk'un yüzünü güldürecektir. Peki, suların durulmadığı İstanbullu Gelin son bölümünün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 02.03.2018 17:00 GÜNCELLEME 02.03.2018 17:00

İstanbullu Gelin 38.son bölümde; Begüm'ün beklenmedik vedası başta Emir olmak üzere herkesi derinden sarsacaktır. Emir'in yaralarını sarmak isterken bir de onun öfkesi ile karşı karşıya kalan Süreyya'yı zorlu bir süreç beklemektedir. Öte yandan nişanda patlak veren Fikret ve İpek'in kavgası aile içine sızacaktır. Esma'nın Süreyya'yı örnek göstererek İpek'le kıyaslaması İpek'in biriktirdiği öfkesini perçinler. Bunun üzerinde İpek, eline geçen ilk fırsatta Süreyya ve Esma'nın arasına dağlar dikecek o hamleyi yapar. Süreyya'nın öfkesi Esma'yı şok ederken, olaya şahit olan Faruk da annesine gereken cevabı verir. İstanbullu Gelin 38.bölüm finalinde ise, Süreyya'nın aniden fenalaşması herkesi telaşa düşürürken; bu bayılma büyük bir sürprizin habercisi oldu. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 39.bölüm fragmanı 

 

İstanbullu Gelin 39.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 39.bölüm 2 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 38.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Begüm’ün ölümünün ardından artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir’in yaşadığı acı Süreyya ile olan bağını da derinden etkiler. Süreyya zorlu bir dönemin başlangıcındadır. Can, Begüm’ün acısıyla mücadelede zorlanırken öfkeyle Faruk’a karşı harekete geçer. İpek, beklediği alakayı Esma’dan göremeyince iyice hırçınlaşır. Esma, tüm yaşananlarla güçlü durmaya çalışırken, Siren ortamı boş bırakmamaktadır. Her şeyin geçeceğine dair aileyle konuşma yapan Esma’nın sözü ise acı bir çığlıkla kesilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!