Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 33. son bölüm!

Fox TV ekranlarında Kılıç Timi’nin amansız mücadelelerinin ve kahramanlıklarını izleyicisiyle buluşturan dizisi Savaşçı 33. bölümü yayınlandı. Son bölümde, Kılıç Timi’nin Galip’i teröristlerin elinden kurtarabilmek için canlarını dişine takmaları sahne oldu. Hafızalara kazınan son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte, Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri…

Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 33. son bölüm!
Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 33. son bölüm!
GİRİŞ 02.03.2018 22:34 GÜNCELLEME 02.03.2018 22:36

Fox TV ekranlarının her pazar akşamı izleyicilerde unutulmaz etkiler bırakan dizisi Savaşçı 33. bölümü yayınlandı. Savaşçı soluk soluğa takip edilen son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanının yayınlanması için geri sayıma başlayan izleyiciler heyecan içerisinde sorgulamalarını başlattı. Başarılı ve iddialı projeler arasında adını yazdıran Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu mu? Savaşçı son bölümde, Kılıç Timi, Yahya Batur’dan aldıkları istihbarat doğrultusunda ekip arkadaşları Galip’i hain teröristlerin elinden kurtarabilmek adına son derece kritik bir operasyon düzenlemeye koyulurlar. Kılıç Timi’nin en büyük hedefi, Galip’i Kuzgun ve adamlarının eline yem olmaktan ve zamanla kıran kırana yarışarak Galip’in ölüm ve yaşam arasındaki hayatını kurtarmaktır. Hedeflerini gerçekleştirebilmek noktasında büyük bir azim ve kararlılık örneği gösteren Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarıyla çetin geçen bir çatışmanın içerisinde kendilerini bulur. Öte yandan Halil İbrahim Kopuz’a da alçakça bir plan hazırlanarak hayatı tehlikenin eşiğine sürüklenir. Yola döşenen dikenli tel nedeniyle ciddi bir kaza yapan Halil İbrahim Kopuz’un hayati durumu merak konusu haline geldi. İşte, Savaşçı 33. son bölüm özeti ve Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanıyla ilgili tüm ayrıntılar…

SAVAŞÇI 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Fox TV ekranlarına taşınan Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI 34. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 34. bölümüyle 4 Mart Pazar günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü