Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 34. son bölüm!

Fox TV ekranlarında her pazar akşamı hafızalara kazınan bölümlere imza atan dizisi Savaşçı 34. bölümü yayınlandı. Son bölümde Albay Kopuz'un, Kuzgun'un suikast girişimi sonrası ölümün eşiğinden dönmesi damgasını vurdu. İzleyicisini ekrana kilitleyen son bölümün yayınlanmasının ardından sabırsızlıkla yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İşte, Savaşçı 34. bölüm özeti ve Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 34. son bölüm!
Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 34. son bölüm!
GİRİŞ 05.03.2018 14:22 GÜNCELLEME 05.03.2018 14:22

Türk askerlerinin mücadelelerinin ve destansı kahramanlıklarının izleyicisine en iyi şekilde aktarıldığı dizi Savaşçı 34. bölümüyle 4 Mart Pazar akşamı izleyicisinin karşısına geçti. İzleyicisinin soluk soluğa izlediği son bölümde, Kuzgun’un hain suikast planını gerçekleştirmesi sonrasında Albay Kopuz’un ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalması sahne oldu. Öte yandan Cortes'in, Kuzgun'a Türkiye'nin başını ağrıtması için yeni bir görev vermesi haberi, Kılıç Timi'nin karargahına gelen ihbar sonrasında öğrenildi ve Kılıç Timi vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde harekete geçti. Heyecan, gerilim ve aksiyon yüklü son bölümün ekranlara taşınmasıyla birlikte gözler gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme ilişkin gelişmeleri yansıtacak yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Savaşçı 35 yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu mu? İşte, Savaşçı 34. son bölüm özeti ve Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler…

SAVAŞÇI 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 35. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI 35. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 35. yeni bölümüyle 11 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savcaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Albay Kopuz, Kuzgun’un suikast planıyla ile ölümle burun buruna gelmiştir. Kuzgun planı kusursuz işlediği için memnundur. Fakat gelişen beklenmedik durum Kuzgun, Pia ve Roza’yı şaşkına çevirir.

Kılıç Timi ve Türkmenler, Aybala, Çiğdem ve Kürşat yangından sağ çıkabilecekler mi diye endişeyle beklerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı hamleyle onları alevlerin içinden kurtarmaya çalışır.

Bu arada Cortes, Türkiye’nin başını ağrıtmak için Kuzgun’a yeni bir görev verir. Kuzgun ve adamları yeni eylem için hazırlıklarını yaparken, karargaha sürpriz bir şekilde gelen ihbar Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Bu göreve sivil gidecek olan Kılıç Timi, ülkenin her karış toprağını sonuna kadar savunmaya hazırdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü