Çukur 20. yeni bölüm ön izleme: Meğer her şey yeni başlıyormuş...

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, izleyicisinin soluk soluğa izlediği gelişmelere sahne olan 19. bölümüyle karşıladı. Son bölümde, Vartolu Saadettin'in babası İdris Koçovalı ile nefes kesen yüzleşmesi damgasını vurdu. İşte, Çukur son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. İşte, Çukur, 20. yeni bölüm fragmanı ve ön izleme...

Çukur 20. yeni bölüm ön izleme: Meğer her şey yeni başlıyormuş...
Çukur 20. yeni bölüm ön izleme: Meğer her şey yeni başlıyormuş...
GİRİŞ 12.03.2018 17:03 GÜNCELLEME 12.03.2018 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında çok kısa bir zaman içerisinde geniş izleyici kitlesi elde eden dizisi Çukur 19. bölümüyle 5 Mart Pazartesi akşamı yayınlandı. Çukur son bölümde, Yamaç'ın Vartolu Saadettin'i neden kaçırdığının itirafını açıkça gerçekleştirmesi sahne oldu. Yamaç, yakın zamanda kardeşi olduğunu öğrendiği asıl adı Salih olan Vartolu'ya, ''Babam için yaptım! Bir oğlu öldü, diğeri de ölmesin diye yaptım!'' şeklinde Vartolu'yu hayrete düşürecek açıklamalarda bulundu. Çukur, izleyicisinin ekranın başından bir an olsun ayrılmadığı son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük bir merak konusu haline geldi. İzleyici kitlesi, son bölümün ekranlara taşınmasının ardından internet üzerinden gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm hakkında ipuçları verecek yeni bölüm fragmanı sorgusunu başlattı. İşte, izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Çukur 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Yamaç, silahı Vartolu'nun başına doğrultarak tetiği çekmeye hazırlanırken hastaneden kardeşi Selim'in duruma ilişkin son dakika haberi geldi. Gözler tam da Selim'in ölüp ölmeyeceğine çevrilmişken doktoru tarafından olumlu gelişmeler aktarıldı. Gelen iyi haberler sonrasında Yamaç, ağabeyim Selim ölürse seni yaşatmam dediği Vartolu'yu vurmaktan vazgeçti. Öte yandan, Vartolu Saadettin'in babası İdris Koçovalı ile yüzleştiği sahne heyecan seviyesini zirveye taşıdı, İdris Koçovalı'nın oğlu olduğunu öğrendiği Vartolu'yu gerçek adı olan Salih diye çağırması nefesleri kesti. İşte, Çukur 20. son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler...

ÇUKUR 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖN İZLEME YAYINLANDI!

 

 

Show TV ekranlarının zirveden düşmeyerek yüksek reyting oranları başarısına ulaşan dizisi Çukur 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 20. yeni bölümüyle 12 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 19. Bölümünde; Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı Ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır.

Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek.

Çukur'da büyük yüzleşme gerçekleşiyor! İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin bir araya geliyor. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

YORUMLAR 1
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizdemi hit cekmek icin yalan dolana girdiniz yuh be
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi