Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Masal bitiyor mu?

Kanal D ekranlarının başarılı ve adından sıkça ettiren iddialı projelerinden olan Siyah Beyaz Aşk nefes kesen gelişmelerin sahne olduğu 20. bölümüyle izleyicisini karşıladı. Son bölümde, Aslı'nın elindeki silahın tetiğini çekerek Cüneyt'e ateş etmesi damgasını vurdu. Soluk soluğa izlenen son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı sorgusu başlatıldı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 20. son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Masal bitiyor mu?
Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Masal bitiyor mu?
GİRİŞ 12.03.2018 17:05 GÜNCELLEME 12.03.2018 17:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisinin tüm dikkatini üzerinde toplayan dizi Siyah Beyaz Aşk 20. bölümüyle 5 Mart Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. İzleyici kitlesinin nefeslerini tutarak izlediği son bölümde, Aslı'nın ağabeyi Cem'in acı bir şekilde hayatını kaybetmesinin ardından, Ferhat'la tanışmasından bu zamana dek sürüklendiği dünyanın kendisini hiç olmadığı bir karaktere dönüştürdüğünün farkındalığına varması sahne oldu. Aslı, hayatını yeni baştan sorgulamaya başlayarak kendisinin dahi anlamlandıramadığı bu yabancı kişiden kurtulabilmek adına planlı, kararlı ve kendinden son derece emin bir şekilde yeni girişimlerde bulunması ekranlara taşındı. Siyah Beyaz Aşk izleyicisinin pür dikkat kesildiği son bölümün ekranlardaki yerini almasıyla birlikte bir sonraki hafta yayınlanacak yeni bölüme dair ipuçları taşıyacak yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, her pazartesi yayınlanan bölümleriyle bambaşka sürprizlerle izleyicisini karşılayan Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Siyah Beyaz Aşk 20. son bölüm özeti ve Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanıyla ilgili dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek en yeni yeni gelişmeler...

SİYAH BEYAZ 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 21. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölümüyle 12 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölümde Aslı, dönüşmeye başladığı kişiden rahatsızlığını dile getiriyor; bunu değiştirmek için harekete geçmeye hazırlanıyor! Yeter'in geçmişindeki saklı kalanları Yiğit ile paylaşması, Namık Emirhan'ı tedirgin eder. Zira Ferhat'ın babasının Namık olduğunu artık Yiğit de bilmektedir. Yiğit, yaşadıklarının ağırlığını kaldırmakta zorlanırken, tüm ailesini ilgilendirecek bir karar alma eşiğindedir.

Aslı ise Ferhat'ın, kendisini değiştirdiğinin farkındadır. Dönüştüğü kişiden rahatsız olan Aslı, bunun farkına iyice varır. Aslı, yeni yol haritasını belirlemeye karar verir ve bunun için gözünü karartmaktan da sakınmayacaktır.

Ferhat, söyleyemediği duygu dolu sözlerini Aslı uyurken söylüyor! Ferhat, Aslı'nın uyuduğu sırada içindeki güzel duyguları ortaya çıkıyor. Sert mizacının yanında, içinde taşığıdı aşk dolu duygularını saklamaktan yorulmuştur artık.

Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gitmeyen Aslı, giderek bu yaşama ait olmadığını fark ediyor. Kendindeki değişimin farkına varan Aslı, Ferhat'tan önceki hayatını gözünün önüne getiriyor ve şuan yaptıkları karşısında şaşkınlık yaşıyor. Ferhat'ın tehlikeli dünyasında giderek ona benzemeye başlayan Aslı ne yapacak?

YORUMLAR 3
  • Anı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıyah beyaz ask heyecanlı olmaya basladı ve kaliteli olmaya başladı Ferhat zaten çok iyi
    Cevapla
  • Yilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyah beyaz ask diz cok beynerki izliyorm
    Cevapla
  • Perı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok guzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!