Söz 37.bölümde neler oldu? Söz 37.son bölüm Star TV'de

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 36.bölümü ile yine nefes kesti. Söz son bölümde; tim Çolak'ı yakalamanın gururunu yaşarken, Yavuz ise Bahar'ın babası hakkındaki gerçekleri öğrenmesi ile çıkmaza girer. Peki, heyecan dolu Söz 36.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 13.03.2018 08:58 GÜNCELLEME 13.03.2018 08:58

Söz 36.bölümde; Çolak artık yolun sonunda olduğunun farkındadır ve büyük bir sürprizle veda etmeye hazırlanır. Tim Çolak'ı sonunda yakalamış ve bunun gururunu yaşamaktadır. Öte yandan kimliği ortaya çıkan Agah'ın Yavuz'u hayatı Büyükelçi tarafından tehlike altındadır. Artık çok daha gizli ve güçlü bir düşmanla karşı karşıya olan timin Derman yüzünden başı çok ağrıyacaktır. Söz son bölüme damga vuran olay ise, Bahar'ın babası hakkındaki gerçekleri öğrenmesi olur. Bir de üstüne babasının ölümünü araştıran Bahar, Yavuz'dan babasının katilini söylemesini ister. Çıkmaza giren Yavuz ile Bahar'ın ilişkileri büyük bir darbe ile karşı karşıyadır. Uyuşturucu yüzünden bütün dengesi bozulan Nazlı ise istemeden de olsa çevresine tehlike saçacaktır. Peki, her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Söz 37.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerinde rol aldığı Söz 37.bölümü ile 12 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

Söz 36.bölüm izlemek için tıklayınız

Söz 36.son bölümde neler oldu?

Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.
Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder. Çolak için artık yolun sonu yaklaşmaktadır.

Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır.

Verilen uyuşturucunun etkisiyle psikolojisi bozulan Nazlı ise hem kendisinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmak üzeredir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama