Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı: Hiçbir suç cezasız kalmaz!

Star TV ekranlarının zirveden düşmeyen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 19. bölümüyle izleyicisinin karşısına geçti. Son bölümde, Sarmaşık cephesinde yalanların tüm çıplaklığıyla açığa çıkması damgasını vurdu. İzleyicisinin ekranın başında pür dikkat kesildiği son bölümün hemen sonrasında yeni bölüm fragmanı geldi. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

GİRİŞ 13.03.2018 15:03 GÜNCELLEME 13.03.2018 15:03

Star TV ekranlarında yayın hayatına girmesiyle birlikte büyük ses getirerek geniş izleyici kitlesine kavuşan dizisi Ufak Tefek Cinayetler 19. bölümü 6 Mart tarihinde yayınlandı. Gizli tutulan tüm gerçeklerin ifşa olduğu son bölümde, Sarmaşık Kızları birbirlerinin kuyusunu kazarak yapılan tüm oyunları teker teker bozma girişiminde bulunuyor. Bu doğrultuda ortam giderek kızışarak zincirleme olaylar serisi yaşanıyor ve sürprizlerle dolu hamlelere her an her saniye bir yenisi daha ekleniyor. Öte yandan dehşete düşüren cinayetin perdesi aralanmaya başlıyor ve korkunç bir araştırma sonucu elde ediliyor. Ufak Tefek Cinayetler izleyicisinin nefeslerini tutarak takip ettiği son bölümün ekranlardaki yerini almasının hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilerek arayış içerisine girildi. İşte, Gelecek hafta izleyicisiyle buluşacak yeni bölümde yaşanacak gelişmeler hakkında önemli ipuçları taşıyacak Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle adından sıkça söz ettirerek yankı uyandıran proje Ufak Tefek Cinayetler 19. son bölüm özeti ve Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanına dair izleyicisini yakından ilgilendirecek en yeni gelişmelere haber7.com'dan erişebilirsiniz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölümüyle 13 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor. 5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor.Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!