Börü 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 2. son bölüm özeti!

Star TV ekranlarının büyük yankı uyandıran yeni dizisi Börü; aksiyon, gerilim ve heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı 2. bölümüyle izleyicisinin karşısına geçti. Son bölümde, soluk soluğa izlenen JÖH ve PÖH timlerinin kar gibi beyaz öyküsü sahne oldu. Tehlikeli operasyonların damgasını vurduğu son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı geldi? İşte, Börü 3. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Börü 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 2. son bölüm özeti!
Börü 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 2. son bölüm özeti!
GİRİŞ 08.03.2018 14:52 GÜNCELLEME 08.03.2018 14:53

Star TV ekranlarında iddialı çıkış yakalayarak yayın hayatına başlayan yepyeni projesi Börü, Türk askerlerinin mücadelelerini ve kahramanlıklarını profesyonel oyuncu kadrosuyla birlikte çarpıcı biçimde ele alıyor. Yayınlanan ilk bölümü sonrasında izleyici kitlesi tarafından yoğun bir şekilde ilgi ve beğeni toplayarak reytinglerde zirveye yerleşen Börü dizisi, 2. bölümüyle 7 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı. Polis Özel Harekatın en seçkin birimi olan 34 50 telsiz kodlu Börü timinin yaşamının izleyicisine başarılı ve etkili bir şekilde aktarıldığı Börü dizisinin son bölümünün hemen sonrasında yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, hafızalara kazınan son bölümün yayınlanmasıyla birlikte Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

İzleyicisinin nefeslerini tutarak tüm dikkatlerini üzerinde topladığı Börü dizisinin son bölümünde; JÖH ve PÖH timlerinin kar gibi beyaz öyküsü, ilk bölümden 3 ay sonra yani 2015 senesinde Mardin kırsalında başlaması ekranlara taşındı. Burada özel harekat timlerinin "Bahoz" kod adlı bir terörist elebaşını naklini çetin ve tehlikeli şartlar altında gerçekleştirmeleri damgasını vurdu. Bu doğrultuda hedeflerine ulaşabilmek adına azim ve kararlılık örneği sergileyen Börü timi terörist elebaşının nakli için stratejik bir operasyon düzenledi. İşte, Börü 2. son bölüm özeti ve Börü 3. yeni bölüm fragmanı...

BÖRÜ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın başarılı projesi olan ve Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin hikayesini ekranlara taşıyan Börü 3. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

BÖRÜ 3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi usta isimlerin üstlendiği Börü 2. yeni bölümüyle 14 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

börü

BÖRÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BÖRÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlk bölümden 3 ay sonra, 2015 senesinde devam eden BÖRÜ Bölüm 2 "Kar Gibi Beyaz" öyküsü, JÖH ve PÖH timlerinin Mardin'in kırsalında "Bahoz" kod adlı bir terörist elebaşını naklederken başlıyor. Zırhlı konvoyun başına gelecekler, timdeki herkesi feci bir tehlikeye atmak üzeredir. Kendilerini yetiştirenlere yapılan sinsi komplolara aldırmadan mermi yağmurunun altında görevlerine devam eden BÖRÜ, ne olursa olsun elebaşının naklini başarmak zorundadır. Time yeni katılan çömez Kaya ise acılarını timden saklamakta ısrarcı olmasına rağmen, hayatını emanet ettiği kardeşlerine güvenmeyi öğrenmek zorunda olduğunu anlamaya başlar. BÖRÜ, onun da ikinci ailesidir.

BÖRÜ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?      

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

BÖRÜ OYUNCU KADROSU

Mesut Akusta (İrfan Aladağ karakteri)

Ahu Türkpençe (Asena Tümer karakteri)

Serkan Çayoğlu (Kaya Ülgen karakteri)

Murat Arkın (Kemal Boratav karakteri)

Emir Benderlioğlu (Turan Kara karakteri)

Fırat Doğruloğlu (Behçet Orbay karakteri)

Ahmet Pınar (Barbaros Çepni karakteri)

Can Nergis (Tolga Erlik karakteri)

börü

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak