Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ATV!

ATV ekranlarında izleyicisinin her perşembe akşamı soluksuz takip ettiği dizi Kanatsız Kuşlar 37. bölümüyle izleyicisini ağırladı. Son bölümde, durumu ağır olan Nefise'nin hastaneden kaçırılması şok etkisi meydana getirdi. Sürükleyici gelişmelerin sahne olduğu son bölümün ekranlara taşınmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı sorgusu başlatıldı. İşte, nefes kesen gelişmelere imza atan son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanına dair detaylar...

Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ATV!
Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ATV!
GİRİŞ 09.03.2018 11:42 GÜNCELLEME 09.03.2018 11:43

ATV ekranlarının yüksek reyting oranlarına sahip kaliteli projesi Kanatsız Kuşlar, bir haftalık ara verdiği 37. bölümü 8 Mart Perşembe akşamı yayınlandı. Kanatsız Kuşlar; heyecan ve gerilim seviyesini zirveye taşıyan son bölümün bu hafta ekranlardaki yerini almasıyla birlikte, gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde hangi sürprizlerle dolu gelişmelerin ekranlara geleceğini merak eden izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren tüm dikkatleri üzerinde toplayarak geniş izleyici kitlesine kavuşan Kuşlar dizisinin son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde, kimsenin akıl sır erdiremediği bir şekilde, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından durumun ağırlığından ötürü zorlu bir yaşam mücadelesi sürdüren Nefise'nin kaçırılması damgasını vurdu. Sağlık durumu son derece kritik olan ve son anda ölümün eşiğinden dönen Nefise'nin kaçırılmasıyla birlikte Muzaffer sinirden deliye döner. Muzaffer, tüm bu talihsiz olaylar sonrasında Nefise'yi kaçıranların peşine düşmek üzere polislerle beraber harekete geçer. Bu sırada Nefise kaçırıldığı yerde gözlerini açmasıyla birlikte karşısında sürpriz bir isimle karşılaşacak ve o anda neye uğradığını şaşıracaktır. İşte, Kanatsız Kuşlar 37. son bölüm özeti ve Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölüm fragmanına ilişkin tüm gelişmeler...

KANATSIZ KUŞLAR 38. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 

 

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film’in üstelendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in oturduğu, senaryosunu ise Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

KANATSIZ KUŞLAR 38. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 38. yeni bölümüyle 15 Mart Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefise, esrarengiz bir şekilde hastaneden kaçırılır. Muzaffer çıldırmıştır. Polislerle beraber iz peşinde koşarken çocuklara olayı söylememesi için Azime'yi uyarır. Azime, çocuklara Muzaffer'i de zan altında bırakacak bir yalan söyler. Ahmet, Cemre ile her şey istediği gibi gittiği için keyiflidir. Ama ne olduğunu anlamadığı bir şekilde saldırıya uğrar. Cemre eve döndüğünde Emre öfkeyle onu bekliyordur. 

Bu arada Onur ile Muzaffer de gerilir. Muzaffer'in Ahmet'e olan güveni Onur'u deli etmektedir. Zira şirketle ilgili kötü haberler yayanların Ahmet ile Talat olduğuna emindir. Nefise, gözlerini nihayet açar. Ancak bilmediği bir yerdedir. Uyandığında karşısında gördüğü kişi, onun için tam bir sürpriz olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı