Vatanım Sensin 48.bölümde neler oldu? Leon Cevdet'i vurdu mu?

Vatanım Sensin son bölümde, Cevdet'e çıkarılan infaz kararı ve Yunan tarafından uğradığı işkence herkesi üzmüş ve Milli Mücadele'nin seyri tehlikeye girmişti ki sürpriz şekilde kurtuldu. Vatanım Sensin 47.bölüm finalinde ise Leon'un silahını Cevdet'e doğrultması ağızları açıkta bıraktı. İşte, Vatanım Sensin 48.bölüm fragmanı

GİRİŞ 16.03.2018 09:12 GÜNCELLEME 16.03.2018 10:21

Vatanım Sensin 47.bölümde; Cevdet ile İsmet Paşa’nın, Milli Mücadele’nin gidişatı için bir araya gelmeleri, Yunan Ordusu tarafından öğrenilir. Yunan Kumandanı Filippos, güvendiği Cevdet’in kendilerine ihanet ettiğini öğrenir. Filippos, Cevdet’in derhal yakalanarak infaz edilmesini ister. İzmir, artık Cevdet’in ailesi için de tehlikelidir. Azize, Cevdet’i kurtarmak için tüm tehlikeleri göze almaya hazırdır. Cevdet, tutuklu kaldığı süre boyunca da Yunan işkencesine uğrar. Öte yandan Hilal, babası Cevdet’in kuvvacı olup olmadığını sorgulamaya başlar. Bu merakını Leon ile de paylaşan Hilal, beklemediği bir tepki alır. Zira Cevdet’in kuvvacı olmasının ortaya çıkması Vasili’nin de ölüm nedenine ışık tutacaktır. Yüzbaşı Yakup ile İngiliz Charles Hamilton ise Cevdet’in kurtulması için tüm yolları denemeye hazırdırlar. Peki, heyecan dolu son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Vatanım Sensin son bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 48.bölüm fragmanı

 

Vatanım Sensin 48.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 48.bölümü 15 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin 47.bölüm izlemek için tıklayınız

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Dağıstanlı’dan gelen mektup neticesinde Yunan Kumandanı Filippos, Cevdet’in her hareketini izlemeye başlar. Cevdet’i sınama fırsatı yakalayan Filippos, İzmir’e gelen dev toplara karşı tepkisini merak eder. Dev toplar, savaşın gidişatını etkileyecektir ve Cevdet, dev topların tutulduğu hangarı patlatma niyetindedir. Cevdet, gece yarısı hangara gider fakat beklenmedik bir olay yaşanır. Zira Cevdet takip edildiğini anlamıştır ve olay yerinde güven kazanabilmek için teftiş yapıyormuş süsü verir.

Yunan Kumandanı Filippos’un izlediği olay, ona yeniden güvenilmesine sebep olur. Cevdet’in peşindeki tehlikeler bununla bitmez. İsmet Paşa ile görüşmesi, Yunan askerleri tarafından takip edilir. Cevdet ile İsmet Paşa arasındaki bağlantı, Filippos’a da haber verilir. Filippos için bu son noktadır ve Cevdet’in yakalanmasını emreder.

Cevdet, tehlikede olduğunu öğrenir ve ailesini de korumak zorundadır. Azize, Yıldız ve Hasibe ana, Latfie’nin evine sığınırlar. Hilal ile Leon ile buluşmak için Kordon’dadır. Babası Cevdet’in arandığını öğrenen Hilal, büyük bir panik yaşar. Hilal ile Cevdet’in karşılaşması, birlikte hareket etmelerine sebep olur. Hilal, babasının kuvvacı olup olmadığını sorgular. Cevdet ise hakikati gizleme peşindedir ve kendisini kanıtlamak için teslim olmaya karar verir.

Cevdet, olay gecesi tutuklanır ve mahkum edilir. Cevdet için verilen idam kararı, tüm ailesini perişan eder. Cevdet ise Milli Mücadele’nin gidişatı için kendi canından vazgeçmeye kararlıdır. Tüm bu olayların yanı sıra İngiliz Charles Hamilton hakkındaki gerçekte ortaya çıkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır