Çukur 21. yeni bölüm ön izleme: İdris Koçovalı'dan iddialı sözler!

Show TV ekranlarının profesyonel oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla zirvenin sahibi Çukur 20. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Son bölümde, Vartolu'nun babası İdris Koçovalı ile yüzleşip yürekleri dağlayan çocukluk hikayesini baştan sona anlatması damgasını vurdu. Dramatizm, gerilim ve heyecan yüklü son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümden ilk sahne, ön izleme ve Çukur 21. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

GİRİŞ 19.03.2018 15:54 GÜNCELLEME 19.03.2018 15:54

Show TV ekranlarının her hafta unutulmaz ve iddialı sahneleriyle izleyicisini  karşılayan Çukur 20. son bölümüyle 12 Mart Pazartesi akşamı yayınlandı. Çukur hafızalara kazınan son bölümde; İdris Koçovalı, Emmi'nin şoke eden itirafı sonrasında Vartolu Saadettin'in aslında ölmediğini ve kendi öz oğlu olduğu gerçeğini öğrendi. Hem Vartolu ve İdris cephesinde geçmişte yaşanan tüm acı gerçeklerin izleyicisinin duygularına dokunarak aktarıldığı son bölümün yayınlanmasının ardından izleyici kitlesi sabırsızlıkla yeni bölüm fragmanı arayışına geçti. Peki, izleyicisinin ekranın başından bir an olsun ayrılmayarak gelişmeleri pür dikkat takip ettiği son bölümün izleyici kitlesiyle buluşmasının hemen sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur bu hafta ekranlara taşınan son bölümde yaşanan gelişmelere bakacak olursak; Vartolu Saadettin'in ölmediğini ve kendi öz oğlu olduğunu duyan İdris, soluğu Vartolu'nun saklı tutulduğu mekanda alarak büyük yüzleşmeyi başlattı. Vartolu Saadettin ve İdris Koçovalı arasında izleyicisinin gözyaşlarına hakim olamadığı diyaloglar sahne oldu. Dikkat çeken bir diğer nokta ise, Vartolu bu diyalog esnasında onu terk ettiğini ve bir başına yapayalnız bıraktığını düşündüğü İdris Koçovalı'nın bu zamana kadar ondan hiç haberi olmadığını duyması sonucunda neye uğradığını şaşırdı. Öte yandan Yamaç, Baykal'ın gerçekte kim olduğunu öğrenmesiyle birlikte onu alt etmek üzere harekete geçti. Yamaç, Baykal'ın Beyefendi kod adını kullandığını, ve Çukur'a ihanet eden taraf olduğunu öğrenmesiyle birlikte sinir krizine tutuldu ve acil bir şekilde ona bu kirli yüzünün bedelini ödetmek üzere korkutucu girişimde bulundu. Vartolu ise Çukur'a geri döndü ve mahalledeki herkesi başına toplayarak hiç kimsenin bilmediği ve şimdiye kadar gizli tutulan İdris'in oğlu olduğunun açıklamasını gerçekleştirdi. Ardından adının Salih olduğunu, Çukur'da doğup büyüdüğünü ve yine Çukur'dan da hiçbir yere gitmeyeceğini özellikle vurguladı. İşte, Çukur 20. son bölüm özeti ve Çukur 21. yeni bölüm fragmanına dair tüm ayrıntılar haber7.com'dan erişebilirsiniz.

ÇUKUR 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarının zirveden düşmeyerek yüksek reyting oranları başarısına ulaşan dizisi Çukur 21. yeni bölüm fragmanı ve Çukur 21. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.

ÇUKUR 21. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 21. yeni bölümüyle 19 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İdris’in, “Bayramlarda gelirsin, elimi öpersin; belki saçını okşarım. Yok ben kalacağım diyorsan, kral olmak istersen sana oğlum demem!” sözleriyle kararı oğlu Salih’e bıraktı. Çukur’a gelen Vartolu’nun, İdris Koçovalı’ya meydan okudu.

Yamaç’ın “Beyler ava çıkıyoruz, büyük av. Ateş yakacak malzeme alın yanınıza!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Yamaç’a meydan okuyan Baykal’ı, Nazım durdurmak istiyor. Aliço’nun korkuyla “Gidelim buradan, iyi değil burası!” sözleri Aliço ve Hale tehlike altında mı dedirtirken, Sena gözyaşları içinde annesine onu neden sevmediğini soruyor. Baykal’ın yaptıklarını hazmedemeyen Yamaç’ın öfke patlaması yaşadığı gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

Çukur’da nefesler tutulur ve gözler yıllar sonra birbirlerine kavuşan baba-oğula yani İdris ve Vartolu’ya çevrilir. İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak ‘Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol aşamasına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor