Diriliş Ertuğrul dizisine 3 isim birden veda etti

Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekranlara gelen 110. bölümünde diziye üç isim veda etti

Diriliş Ertuğrul dizisine 3 isim birden veda etti
Diriliş Ertuğrul dizisine 3 isim birden veda etti
GİRİŞ 15.03.2018 11:30 GÜNCELLEME 15.03.2018 17:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 110. Bölümü izleyicisi ile buluştu. Yayınlandığı ilk günden beri heyecanın eksik olmadığı dizinin son bölümünde izleyici şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ertuğrul dizisine yeni katılan Hasan Küçükçetin'in canlandırdığı Altun Aba karakteri Saadettin Köpek tarafından öldürülerek diziye veda etti.

ALTUN ABA, ŞEHZADE KILIÇARSLAN, MELİKE HATUN ÖLDÜ
 
Altun Aba, Alaaddin Keykubat'ın oğlu Şehzade Kılıçarslan'ı ve annesi Melike Hatun'u zehirli hançerle katletti. Bunun üzerine Saadettin Köpek ulaşmak istediği sultanlığa Altun Aba'nın da ortak olabileceğini düşünerek defalarca bıçaklayarak onu öldürdü. Öte yandan Şehzade Kılıçarslan'ın cenazesine ulaşan Ertuğrul, Saadettin Köpek'i öldürmek için ant içti. Şehzadenin cenazesini Giyaseddin Keyhüsrev'e göndertti. Keyhüsrev kardeşinin cansız bedenini karşısında görünce adeta çılgına döndü
 
DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NE OLDU?
 
Günalp Bey ile Ertuğrul arasında kılıçlar çekildi. Günalp Ertuğrul'dan Söğütü bırakması için mühür basmasını isteyince Ertuğrul Gunalp'in zindana atılmasıni emretti. 

 

 

YORUMLAR 7
  • ömer faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel ama 8'de haberler bitiyor özet başlıyor 9'a kadar. 9'da yeni bölüm başlıyor 12'ye kadar. Aralarda o kadar gereksiz ve uzatılan sahneler var ki anlatamam. Biz çalışan insanlarız. 16-17 yıl önce aynı TRT ekranlarında çok güzel bir aile dizisi olan Yeditepe İstanbul vardı. 3-4 dakika özet ve toplamda 40-45 dakika sürüyordu. Bakın biz şanlı tarihimizi seven ve bununla gurur duyan bir nesiliz, gelecek nesilleri de bu bilinçle yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama bahsettiğim gibi özetiyle birlikte gece yarısına kadar 4 saat boyunca bir dizinin yayınlanması insanları yoruyor, uykusuz bırakıyor ve usandırıyor. Aynı şey Mehmetçik Kutulamare ve Payitaht Abdülhamid içinde geçerli.
    Cevapla
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Günalp bey kendine gel , senin aileni öldürüp seni yetiştiren Saadettin Köpektir! Aç gözlerini uyan artık :)
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Günalp bey de gözüpek, yetenekli ve mahir bir komutan ama gözü saadettin'den başkasını görmüyor böyle giderse yazık olur.
    Cevapla
  • mulayim 6 yıl önce Şikayet Et
    yanlislik var sehzade kilicarslan zamansiz ve sacma sekild öldü keyhusrev kardesi kilicarslani zindana atip bekletiyor cunku impratorlugun tek varisi kilicarslandir. keyhusrevin erkek cocugu olunca hemen kardesinin katlini istiyor.
    Cevapla
  • reis921 6 yıl önce Şikayet Et
    dirilis ertugrul guzel dizi tek sikintisi sıkıcı sahneleri cok var haime ana fln halime kaplamis filmi aksiyon sahneleri onceki gibi deil .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!