Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Siyah Beyaz Aşk son bölüm!

Kanal D ekranlarının güçlü yapıtlarından Siyah Beyaz Aşk, 22. son bölümü izleyici kitlesini sürpriz gelişmelerle karşıladı. Son bölümde, Aslı'nın Ferhat'tan tamamen vazgeçme noktasına geldiği anda beklenmedik bir şekilde hamilelik haberi heyecan seviyesini giderek katladı. Peki, Ferhat'ın bu haber sonrasında neye uğradığını şaşırdığı son bölümün ardından Siyah Beyaz 23. yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte, Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Siyah Beyaz Aşk son bölüm!
Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Siyah Beyaz Aşk son bölüm!
GİRİŞ 20.03.2018 22:24 GÜNCELLEME 20.03.2018 22:24

İzleyicisinin her hafta soluksuz bir şekilde takip ettiği Siyah Beyaz Aşk, sürpriz gelişmelerin sahne olduğu 22. son bölümü 19 Mart Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde; Ferhat'la olan ilişkisini tamamen bitirme kararının hemen sonrasında Aslı talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Aslı'nın imdadına yetişen Ferhat, onu acilen hastaneye götürdü. Ancak Ferhat hastanedeyken Aslı'nın hamile olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kaldı. Aslı ve Ferhat'ın ilişkisi işte bu gelişmeden sonra yeni bir dönemeçe girdi. Aslı'nın Ferhat'la ilişkilerinin geleceği konusunda yeni bir karar alma aşamasına geldiği son bölümün arkasında yeni bölüm fragmanı heyecan içerisinde bekleniyor. Peki, her şeyin yeniden başlamasını sağlayabilecek kıvılcımın doğduğu Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Siyah Beyaz Aşk 22. son bölüm özeti ve Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölüm fragmanına dair en yeni ayrıntıları haber7.com'dan öğrenebilirsiniz.

SİYAH BEYAZ 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK 23. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 23. yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölümde Ferhat ile Aslı'nın boşanma kararı herkesi şok ediyor; müjdeli haber kafaların karışmasına sebep oluyor!

Aslı büyük bir kaza geçirirken koruyucu meleği yanındadır. Boşanma kararı alan Aslı ve Ferhat, kazanın ardından üç kişi olduklarını öğrenirler. Her şey bitti dedikleri anda Aslı’nın hamile olduğunu öğrenen çift, aldıkları bu haberle yeni bir başlangıç yapabilecek mi?

Azad hesabına köstebekliğe soyunan Cüneyt eve girebilmek için Gülsüm’ü kullanırken, Gülsüm vicdan azabıyla baş başa. Sevdiklerine ihanet etmek zorunda kalan Gülsüm’ün sırrı açığa çıkacak mı?

Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi?

Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine olan büyük aşkı, bu kez engelleri üstesindnen gelememektedir. Aslı'nın hamilelik haberi ise her şeyin yeniden değerlendirilmesine yol açacaktır.

Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor!

Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlış düşündüğünü ve canından çok sevdiği Aslı'yı hiçbir şekilde bırakmaması gerektiğini keskin bir dille ifade eder.

Rahatsızlanan Aslı'yı hızlıca hastaneye getiren Ferhat'ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Aslı'nın bayılmasının sebebini doktordan duyan Ferhat, ne diyeceğini bilemez ve şaşkına döner.

Ferhat ve babası yeniden karşı karşıya geliyor!

Ferhat, ölen babasını yeniden hayalinden görüyor. Aslı'ya karşı aldığı yanlış kararlara karşı babasından esaslı tokatlar yiyor. Ferhat'ın hayalindeki babasıyla yaptığı konuşma, Aslı ile olan iletişimi nasıl etkileyecek?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi