Çukur 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Koçovalı kadınları Elvis'in elinde!

Show TV ekranlarının profesyonel oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla ses getiren yapıtı Çukur 21. son bölümü izleyicisiyle buluştu. Son bölümde Beyefendi, İdris Koçovalı'nın soyunu tamamen kurutmak adına hain planlarını teker teker uygulamaya koydu. Vartolu hakkındaki tüm gerçeklerin açığa çıkmasıyla ortalığın alabora olduğu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.

GİRİŞ 26.03.2018 17:35 GÜNCELLEME 26.03.2018 17:35

Her pazartesi akşamı ekranlarındaki yerini alan gerilim, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicisinin hem reytinglerde zirvenin sahibi hem de izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kuran dizisi Çukur 22. son bölümü 16 Mart Pazartesi akşamı yayınlandı. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı ile ilgili ayrıntılara geçmeden önce, izleyicisini dolu dolu gelişmelerle ağırlayan son bölümünde, uzun bir zamandır herkes tarafından hayatını kaybettiği sanılan Vartolu'nun Çukur mahallesine geri dönmesi büyük bir yankı uyandırdı. İşte, Celasun'un Vartolu Saadettin'in aslında babası Kahraman'ı öldüren kişi olduğunu öğrenmesi sonrasında intikam hırsıyla bilendiği ve Koçovalılar ailesine babasının kanını yerde bıraktıkları için öfke kustuğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte Çukur 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 21. son bölüm özeti ve Çukur 22. yeni bölüm fragmanına dair tüm detayları haber7.com'dan öğrenebilirsiniz.

Çukur'da dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Vartolu'nun Beyefendi'ye karşı güçlerini birleştirmek üzere Yamaç'a teklif götürmesi damgasını vurdu. Öte yandan Beyefendi'nin İdris'in oğlu Salih olduğunu öğrenmesiyle birlikte vakit kaybetmeden harekete geçip Koçovalıların soyunu tek tek kurutmak adına önce Vartolu'dan başlayıp dehşete sürükleyen bir suikast girişiminde bulunduğu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için hız kesmeden sorgulamalara başlandı. Bununla birlikte, ''Çukur bizim olacak!'' hedefiyle Vartolu'yu, Selim'i, Yamaç'ı en son İdris Koçovalı'yı indirmek isteyen Beyefendi büyük planını devreye soktu ve öncelikle Vartolu'yu onu gaz odasına kapatarak canına kastetmeye çalıştı. 

 

 

ÇUKUR 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarının her hafta zirveden düşmeyerek yüksek reyting oranları başarısına ulaşan dizisi Çukur 22. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlandı, aynı zamanda Çukur 22. yeni bölümden ilk sahne izleyicisiyle buluştu.

 

 

ÇUKUR 22. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 22. yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vartolu’nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır. Çukur’daki kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

Çukur’daki kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı