Vatanım Sensin 50.bölümde neler oldu? Hilal vuruluyor...

Vatanım Sensin 49.son bölümde; İzmir'in akıbeti için oylama yapılacaktır, ancak Filippos'un hamlesi Türk halkının üzerinde kara bulut gibi çöker. Öte yandan Mehmet Akif'in büyük çağrısı halkı tek yürek haline getirecektir. Peki, Vatanım Sensin 49.bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 50.bölüm fragmanı yayılandı mı?

GİRİŞ 30.03.2018 09:26 GÜNCELLEME 30.03.2018 09:26

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 49.son bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Vatanım Sensin son bölümde; Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filippos'un Türkleri İzmir'den sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filipos'un zulmü yüzünden halkın kalbine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır. Vatanım Sensin 49.bölümde Mehmet Akif'in tarihe damga vuracak çağrısı Türk halkına büyük bir cesaret aşılayacaktır. Peki, Vatanım Sensin son bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 50.BÖLÜM FRAGMANI

 

VATANIM SENSİN 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 50.bölümü 29 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 49.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

vatanım sensin son bölüm

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leon, Cevdet’in gerçek kimliğini öğrendikten sonra duyguları ve mantığı arasında sıkışıp kalır. Cevdet’in Türk Ordusu için çalışan bir kuvvacı olduğunu öğrenen Leon, babası Vasili’nin katili olduğu gerçeği karşısında zor anlar yaşar. Hilal’den de bu hakikati saklamak zorundadır ve bu yükün altında ezildiğini fark eder. Leon, Atina’ya gitmeye karar verir. Limanda kalkacak gemiyi beklerken, Hilal’i terk edemeyeceğini anlar ve geri döner.

Filippos, Yunan mahallelerine Türklerin girmesini yasaklamıştır. Leon’u görmek isteyen Hilal, Yunan askerleri tarafından yakalanır. O esnada Leon olay yerine gelir ve Hilal’i kurtarmayı başarır. Yunan askerlerine hesap vermek zorunda kalan Leon, Hilal’in karısı olduğunu itiraf eder. Bu itiraf Filippos ve Adonnis tarafından da duyulur. Adonnis, Hilal’i hedefi haline getirir ve ortadan kaldırılması fikrini ortaya atar.

İzmir’in geleceği için yapılacak oylama, herkesi etkiler. Yunan Ordusu, Türklerin yaşadıkları evlerin kapılarına oy vermemeleri yönünde tehdit mesajları asarlar. Türk halkına korku salmaya çalışan Yunan Ordusu, vakit kaybetmeden harekete geçer. Buna karşılık İzmir’e gelen Mehmet Akif ve Cevdet’in de bir planı vardır. Mehmet Akif’in İzmir’e gelişiyle bir konuşma yapması ve Milli Mücadele gücünün İzmir’de de ortaya çıkması planlanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!