Aşk ve Mavi 59. yeni bölüm 2. fragmanı geldi! Aşk ve Mavi son bölüm!

ATV'nin uzun soluklu yapıtlarından Aşk ve Mavi 58. son bölümü yayınlandı. Aşk ve Mavi son bölümde; Fatma'nın oğlu Demirhan, Safiye tarafından kaçırıldığı kulübenin içerisinde yanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Heyecan içerisinde izlenen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı geldi. Aşk ve Mavi 59. yeni bölüm fragmanı!

GİRİŞ 28.03.2018 23:16 GÜNCELLEME 28.03.2018 23:17

Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde; Fatma'nın oğlu Demirhan'ın Safiye tarafından kaçırılmasıyla birlikte büyük bir hareketlilik yaşanarak ortalık ayağa kalktı. Aileler bir olup Demirhan'ı aramaya koyulurken, Ali ise Safiye'nin bağ evine kaçırdığı Demirhan'ın nerede olduğunu bildiği halde kimseye söylememektedir. Aşk ve Mavi son bölümde, Ali'nin herkesten sakladığı bu gerçeği, Pembe'nin öğrenir öğrenmez açığa çıkarması damgasını vurdu. Öte yandan Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanına geçmeden önce, yaşanan bu durumları fırsat bilen Faysal, Mavi'nin karşısına çıkar ve Ali'nin aslında en başından beri Demirhan'ın yerini bildiğinin açıklamasında bulunur. Bunlarla birlikte İsmet'ten hamile olduğunu iddia eden Pembe'nin, İsmet'in kısır olduğunu öğrenmesiyle birlikte yalanı ortaya dökülür. Diğer bir tarafta, Safiye tarafından kaçırılan Demirhan'ın içerisinde olduğu kulübenin yanması sonrasında gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, nefesler tutularak izlenen Aşk ve Mavi 58. son bölümün ardından Aşk ve Mavi 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

AŞK VE MAVİ 59. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan'ın oturduğu Aşk ve Mavi 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Aşk ve Mavi sabırsızlıkla beklenen 59. yeni bölüm fragmanı...

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye Demirhan'ı kaçırıp bağ evine saklanır. Fatma oğlunun kaybolmasının acısıyla yıkılır. İki aile her yerde Safiye'yle Demirhan'ı ararken Ali onları bulur. İsmet'e hamile olduğunu söyleyen Pembe bu yalanı çok uzun süre saklayamayacaktır. İsmet'in doktora gitmesiyle gerçek ortaya çıkar. Bu arada Faysal, Ali'nin Demirhan'ın yerini bildiği halde söylemediği bilgisini Mavi'ye verir. Ali'nin yalanı yüzünden yıkılan Mavi ve ailesi bağ evine gittiklerinde dehşete düşerler. Demirhan'ın içinde olduğu kulübe yanmaktadır.

AŞK VE MAVİ 59. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başr ollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 59. yeni bölümüyle 30 Mart Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

aşk ve mavi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim