Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm fragmanı yayında! Fazilet bu kez...

Son bölümüyle heyecan ve gerilimin doruklara taşındığı Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı sorgusu başlatıldı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Fazilet, Hazan ve Yağız aşkına bir son verebilmek adına kimsenin haberi olmadan evlilik oyunu düzenler. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 30.03.2018 11:34 GÜNCELLEME 30.03.2018 11:34

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı öncesi ekranlardaki yerini alan son bölümde; Hazan'ın kesin bir kararlılıkla Sinan'la olan ilişkisini tamamen bitirmek üzere aldığı sürpriz karar damgasını vururken, diğer tarafta Fazilet ise Hazan ve Yağız ikilisinin aşkının giderek ciddi bir boyuta gelmesinden ötürü duyduğu büyük korkuyla evlilik oyunu düzenleme girişiminde bulunur. Son bölümde, Hazan'ın ruhu bile duymadan sinsice hazırlanmış planını gerçekleştirerek Sinan'ı vakit kaybetmeden ve onu kimselere kaptırmadan Hazan'la bir an önce evlenmesi yönünde ikna çalışmasında bulunur. Öte yandan Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanına geçmeden önce soluk soluğa takip edilen gelişmelere sahne olan son bölümde; Gökhan'ın kendisinden gizli tutulan tüm acı gerçeklere şahit olmasının sonrasında, Gökhan, Ece ve Selin arasında hararetli geçen bir tartışmanın hakim olduğu görüldü. Yaşanan bu tartışma esnasında aniden gelen silah sesinin duyulmaya başladığı son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı nefesler tutularak beklenmeye başladı. İşte, entrika yüklü sahneleriyle izleyici kitlesini her hafta şaşırtmaya ve ekrana kilitlemeye devam eden Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fazilet, bir yandan Sinan’a bir yandan Hazım’a ikili oynayarak, Hazan’ın haberi bile olmadan evlilik oyununu başlatır. Kafası karışan Sinan bir karar arifesindeyken Hazan ise kararını çoktan vermiş, Sinan’dan ayrılmaya kararlıdır. 

Oğullarının aynı kız için karşı karşıya gelmesinden korkan Hazım, bir yandan Yasemin’in şantajıyla boğuşurken diğer yanda olacakların önüne geçmek için Yağız’ı hedefine alır. Hazan yüzünden babasıyla karşı karşıya gelmek Yağız için hiç kolay olmayacaktır. 

Gördükleri psikolojik baskı Yağız ve Hazan arasındaki tansiyonu giderek yükseltir. Diğer yanda, Yasin, annesi ve Selin’le hayatının yüzleşmesini yaşarken Ece ve Selin tehlikeli bir şekilde karşı karşıya gelir. Gerçekler silah sesinin altında kalırken, Sinan’ın verdiği karar Yağız’ı da Hazan’ı da gafil avlar.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 41. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölümüyle 31 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor