Siyah Beyaz 24. yeni bölüm fragmanı yayında! Büyük itiraf geldi!

Kanal D’nin sürprizlerle dolu sahnelere imza atan yapıtı Siyah Beyaz Aşk 23. son bölümü yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı nefesler tutularak beklenen Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Aslı’nın son anda aldırmaktan vazgeçtiği bebeğini tek başına büyütme kararı alması damga vurdu. İşte, Siyah Beyaz Aşk 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.03.2018 15:06 GÜNCELLEME 30.03.2018 15:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında her hafta yayınlanan iddialı bölümleriyle yüksek izlenme oranı başarısından sıkça söz ettiren projesi Siyah Beyaz Aşk son bölümü 26 Mart Pazartesi tarihinde yayınlandı. Çok geniş bir yelpazede izleyici kitlesine kavuşan Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı öncesi ekranlara gelen son bölümde; Aslı’nın Ferhat’tan ayrılmak noktasındaki kararlılığına şimdi de son anda aldırmaktan vazgeçtiği bebeğini tek başına büyütmek yönündeki kararlılığı eklendi. Bu nedenle Ferhat’a derin bir aşkla bağlı Aslı, ne onu her şeyden çok sevdiğini ne de aslında bebeğini aldırmadığı gerçeğini söyleyebildi. Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı sorgulamalarının izleyici kitlesi tarafından ağırlık kazandırıldığı son bölümde, hem Aslı’yı hem de bebeğini tamamen kaybettiğini düşünen Ferhat ise gözünü tamamen karartarak kendini ölümün pençesine doğru sürükledi. Öte yandan Aslı'nın uzun bir zaman boyunca annesi ve ablasından ayrı düşmesine neden olan sır perdesi aralanmaya başladı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 23. son bölümün hemen ardından Siyah Beyaz Aşk 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferhat’tan ayrılmayı kafasına koyan Aslı içinden onu sevdiğini haykırsa da geri adım atmaz, aldırmaktan vazgeçtiği bebeğini de tek başına büyütmeye kararlıdır. Aslı tüm bu kararların arkasında durabilecek mi? Ferhat gerçeği çok geç olmadan öğrenebilecek mi?

Bu arada Aslı ailesinden geriye kimsenin kalmadığını düşünürken hayatına giren yeğeni Jülide, büyük bir sırrı da beraberinde getirir. Aslı’nın bunca zaman ablasından ve annesinden ayrı kalmasına sebep olan büyük sır nedir? Genç, masum, mağdur görünen Jülide ile Aslı’nın hayatında neler değişecek?

Ferhat ise Namık’la birlikte hayatının en büyük işine adım atarken tehlikenin farkındadır. Aslı’yı ve bebeğini kaybettiğini düşünen Ferhat gözünü karartmış ölüme yürürken, Yiğit de aynı davanın peşindedir. Ferhat’ın karşısına çıkan Yiğit onu kaybetmemek için neleri göze alacak?

SİYAH BEYAZ AŞK 24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 24. yeni bölümüyle 2 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

YORUMLAR 1
  • Anonım 6 yıl önce Şikayet Et
    Ferhatla aslının birleşmesi şahane olmuş yenı fragmanda ve bebekte geldı bır yanda ask herseye karşın daha guzel olacak gıbı dızı diğer yanda intıkam heyecanlı olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi