Çukur 23. yeni bölümden fragmanı: Amansız savaş şimdi başlıyor!

Show TV'nin yediden yetmişe geniş bir yelpazede izleyici kitlesini ağırlayan Çukur 22. son bölümü yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı öncesi sarsıcı gelişmelerin ve vurucu sahnelerin hakim olduğu son bölümde; Elvis karakteri, Koçovalılara nefes kesen bir savaş ilan etti. İşte, Çukur 23. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.

GİRİŞ 02.04.2018 16:45 GÜNCELLEME 02.04.2018 16:45

Milyonlarca izleyici kitlesinin gönlünde taht kurmayı başaran ve yeni bölüm fragmanı sorgulamalarının yoğunluk kazandığı Çukur son bölümde; diziye bomba gibi düşerek transfer olan Elvis karakteri, Yamaç ve Vartolu kardeşlerinin güçlerini bir bütün haline getirerek stratejik operasyonla alt ettikleri Baykal'ın kaybettiği gücünü yeniden kazanmasında etkin bir rol üstlenmeye geldi. Yeni bölüm fragmanı öncesi izleyicisini gerilim ve heyecanın doruklarına çıkaran son bölümde; Elvis, Beyefendi'yi Koçovalılardan geri alarak hedeflerine ulaşabilmek noktasında ortalığı birbirine katarak fırtına etkisi meydana getirdi. Amansız ve karşısında kimseyi tanımayan, Beyefendi'nin bağlantısı olan Elvis, İdris ve Yamaç'ı karşısına alması son bölüme damgasını vurdu. İşte, izleyicisinin sarsıcı gelişmeleri ve vurucu sahneleri takip etmek için ekranın başında pür dikkat kesildiği Çukur 22. son bölümün ardından Çukur 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, yeni bölüm fragmanı ilişkin en son gelişmeler...

Çukur son bölümde; Vartolu, kendisinin ve Medet'in intikamını almak üzere Beyefendi'yi kaşla göz arasında kaçırıp ortalıklardan kayboldu. Baykal ise kaçırıldığı esnada, acil durum sinyali gönderdi ve bu sinyalin Elvis'e ulaşmasıyla birlikte Koçovalılara tehlike salmak üzere geldi. Elvis, İdris ve Yamaç'la yüzleşerek Beyefendi'yi geri bırakmaları yönünde göz dağı verdi. Bununla da yetinmeyen Elvis, iddiasını kanıtlamak için Çukur mahallesinde ne kadar kadın varsa hepsini topladı. Ve Yamaç'a Baykal'ı geri bırakırsa kimsenin kılına zarar vermeyeceği sözlerine yer vererek restini çekti. Ortalığın giderek kızıştığı ortamda Yamaç ise öfkeden kendini kaybederek kimse benim sevdiğime zarar veremez şeklinde tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. Öte yandan Elvis'in Saadeti de ele geçirdiğini duyar duymaz bitap bir hale düştü ve Yamaç'tan yardım istedi. Yamaç ve Vartolu ikilisi Koçovalı kadınlarını kurtarmak üzere yeniden güçlerini bir bütün haline getirerek birlikte harekete geçtiler. Yamaç, yurt dışı bağlantılı şebeke olan Elvis'in yerini bulmak için adım adım ve kontrollü bir şekilde hareket ederek peşine düştü. Diğer tarafta, Vartolu'nun gerçekleştirilen operasyon sonrasında elinden kaçırdığı Baykal ise sürpriz bir şekilde oğlu Nazım tarafından ele geçirildi.

 

 

ÇUKUR 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarının yüksek reyting oranları başarısıyla her hafta zirvedeki tahtını koruyan yapıtı Çukur 23. yeni bölüm fragmanı ve heyecan içerisinde beklenen Çukur 23. yeni bölümden ilk sahne izleyicisiyle buluştu.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Vartolu’nun, Koçovalılarla birlikte Baykal’a oynadığı oyunun beklenmedik ve ağır bir bedeli olacaktır. Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Baykal’ı kurtarmak için Koçovalıların karşısına geçen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço Hale’nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşecek, Nazım ise kırılan gururunu onarmak için kurduğu planı emin adımlarla ilerletecektir. Çukur’un yeni bölümünde gerilim doruk noktasına çıkacak.

ÇUKUR 23. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 23. yeni bölümüyle 2 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı