Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı: Onur, Zeynep'e tüm kapılarını kapattı!

Yeni bölüm fragmanında çarpıcı gelişmelere sahne olan Kanatsız Kuşlar son bölümde, Nefise'nin sevdiği adam ve çocukları arasında iki arada bir dere kaldı. Kanatsız Kuşlar yeni bölümde fragmanında ise, Onur'un Zeynep'e sarf ettiği vurucu sözler damgasını vurdu. İşte, Kanatsız Kuşlar son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı!

GİRİŞ 30.03.2018 12:00 GÜNCELLEME 30.03.2018 12:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında izleyicisinin tutkunu haline geldiği Kanatsız Kuşlar 40. son bölümüyle 29 Mart Perşembe akşamı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında çarpıcı detayların yer aldığı Kanatsız Kuşlar son bölümde, Nefise bir yandan uğruna her şeyi göze alabileceği adam olan Muzaffer, diğer yandan canından çok sevdiği çocukları arasında kalması sahne oldu. Bu nedenle büyük bir çaresizlik içerisine düşerek iki arada bir derede kalan Nefise için artık kesin bir karar alma vakti gelip çatmıştır. Yeni bölüm fragmanı sorgusunun hızlandırıldığı Kanatsız Kuşlar son bölümde, Muzaffer ve Emre arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam eder; Kemal konusunda göstermiş olduğu sert tavır Emre ile arasındaki ilişkinin giderek bozulmasına yol açar. Tüm bu gelişmelerin sonrasında Kanatsız Kuşlar yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Onur'un Zeynep'e karşı kırgınlık ve öfke duygularıyla birlikte canını acıtacak ifadeler kullanır. Onur Zeynep'e, ''Eğer bir gün gönlüme yeniden girmeyi düşünüyorsan yanılıyorsun, tüm kapılarımı kapattım sana!'' şeklinde ifadelere yer vererek bu büyük aşkı kesin bir şekilde sonlandırmaya karar verir. İşte, Kanatsız Kuşlar 40. son bölüm özeti ve Kanatsız Kuşlar 41. yeni bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 41. yeni bölümüyle 5 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak...

 

 

KANATSIZ KUŞLAR 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer yumruğunu masaya vurur. Kemal konusunda kesin ve net bir tavır gösterir. Bu yüzden Emre ile arası ciddi şekilde açılır. Nefise ise iyice sıkışıp kalır. Bir yanda çocukları, bir yanda sevdiği adam. Artık bir karar vermelidir. Zeynep, hiç kimsenin beklemediği bir tavır gösterir. Ahmet'in aklı fena halde karışmıştır. Onur, her şeye rağmen aşkla bağlı olduğu Zeynep'in yanında olmaya çalışır. Ancak gördükleri karşında nasıl davranacağını şaşırır. Bu büyük aşk herşeye rağmen devam edebilecek midir? Azime, giderek tehlikeli bir hale gelen Suna ile Mine'yi kontrol altına almak için bir plan yapar.

YORUMLAR 1
  • Aleyna 5 yıl önce Şikayet Et
    ben kanatsız kuşları çok sevirdim heyif ki bizimle vedalaşdı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri