Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden geç yayınlandı?

TRT 1 ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul önümüzdeki hafta olmayacak mı? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden geç yayınlandı?
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden geç yayınlandı?
GİRİŞ 10.04.2018 09:58 GÜNCELLEME 10.04.2018 09:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Dün akşamki bölümüyle izleyenleri yine ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki önümüzdeki hafta Diriliş olmayacak mı? "Gayri zor lakin kutlu bir yolculuğa çıkmaktayız. Yiğitlerim, alplerim, gayri zorlu lakin sonu hayırlı bir vazife bizi bekler. Vakit devletimize dişlerini geçirmiş yılanın kafasını koparma vaktidir" diyen Ertuğrul Bey, Sadettin Köpeği öldürmek için harekete geçiyor. İşte Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanının yayınlanmama sebebi detayları...

Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı izle! Sadettin Köpeğin sonu...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 114.BÖLÜM FRAGMANI! DİZİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YOK MU?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 114.bölümü fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlanmadı. Kanal yönetiminde ve yapımcıdan gelen açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul yeni bölümü önümüzdeki hafta ekranlarda olacak. Fakat aksiyon dolu sahnelerin sıklığı sebebiyle fragmanın yetişmedi açıklandı. Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İşte yapılan o resmi açıklama;

"Aksiyon sahnelerimizin yoğunluğu nedeniyle dizimizin 114.bölüm tanıtımı yetişmemiştir. Heyecan aksiyon ve macera dolu yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul, haftaya çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacaktır"

diriliş-114-açıklama

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey ile girdiği cenkten sağ çıkan Günalp Bey Karacahisar kalesine gelip Kayı Obasını ele geçirmek isteyecektir. Ertuğrul Bey Günalp Beyi bilerek ve isteyerek öldürmemiştir. Muhtemelen cenk esnasında bayılmıştır veya yaralanıp kendi alpleri tarafından kaçırılmıştır.

Emir Sadettin Günalp Bey'e emir vererek Kayı Obası'nı almasını isteyecektir. Günalp Bey Ertuğrul Bey'in yerini bilmemektedir ve yerini öğrenip Ertuğrul Bey'i öldürmek isteyecektir. Kayı obası ve Günalp Bey'in alpleri arasında cenk çıkacaktır.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeği öldürmek için yeni bir plan yapmaktadır. "Gayri zor, lakin kutlu bir yolculuğa çıkmaktayız. Devletimize dişlerini geçirmiş yılanın kafasını koparma vakti gelmiştir." diyen Ertuğrul Bey hainlere ölümü yaşatacak.

diriliş-ertuğrul-114-bölüm-izle

Günalp Bey, Ertuğrul Bey'e yenilecek ama ölmeyecek. Ertuğrul ona son bir şans vererek gözlerini aç artık, ben devlete zarar gelsin istemem diyecek.

Peki Sadettin Köpek öldü mü? Sadettin, tarihte Hüsameddin Karaca ve şeraptar (şerbet hazırlayan kişi) tarafından öldürüldüğü için Aslıhan Hatun'un yaptığı saldırıdan yaralı olarak kurtulacaktır. Böylelikle sefere gidemeyecek. Zaten tarihte de askeri bir başarısı bulunmuyor.

Ancak bunun sonucu Aslıhan Hatun için acı olacaktır. Ertuğrul Bey ve Turgut Alp ilk hedefi Sadettin Köpek olacaktır. Sultan Gıyaseddin, bir an önce Sadettin'in ölmesini istediği için Ertuğrul ile iletişime geçecektir.

YORUMLAR 21
  • YAPIMCI 6 yıl önce Şikayet Et
    Geride kaldi vs. Şeklinde yorum yapanlara sesleniyorum Düşünün ki siz bir yapımcısınız ve bir diziyle rekabet içindesiniz Kendi dizinizin izlenmesi için farklı yollar denemez misiniz ? Elbette hiç düşünmeden denersiniz bile. Bence yayiblanmamasinda bir mahsur yok. Ayrıca günümüzdeki en kaliteli tarih filmlerinden. Kanal d deki Fatih dizisi 0 kalite tarihte 20 yaşındaki adam yerine 40 yaşındaki adamı koymuşlar kadınlar açık saçık eskiden öyle miydi sanki ? Ayrıca dizide Edirne diye söylüyorlar halbuki ki o zamanlarda adı Edirne değildir Böyle küçük noktalar dizinin kalitesini gösterir
    Cevapla
  • MACKALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin reytinglerden düşmesinin sebepleri şunlar; uyuz gibi reklam bitince 5dk geriden sarıyorlar, sürekli ağır çekim modundan dakikalar geçiriyorlar, sırf aslıhan öldü bir bölüm onun cenazesiyle geçti, millet artık sıkıldı aksiyon ve şekil görmek istiyor. Eskide kaldı bu brezilya tarzı diziler, ayda bir bölüm yap adam gibi yap izleyelim. Bir de bu diziyi Game of Thrones ile karşılaştırıyorlar gülmekten kendimi alamıyorum. Adam sırtına kılıç yiyor sonraki sahnede kalkıyor ve arkasında hiçbir iz yok! Kısaca sıktı artık
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    insanlari meraklandirip diziye bakmaya özendiriyorlar akillarinca! sizin olsun diziniz tarihi yari uydurma dizinizdenmi öğreneceyiz?
    Cevapla
  • Rena 6 yıl önce Şikayet Et
    Dirilis ertogrul 114 -cu bolumu olacak mi
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi neden gerilerde kaldı trt ve yapımcıları düşünmeli bence
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    açık ara önde nerede geride kalmış sen nerede yaşıyorsun ahmet efendi
    Cevapla
  • sinan hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    neyin gerisinde kalmış bu dizi türkiyenin yüzde 52 si izliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı