Börü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 5. son bölüm özeti!

Star TV ekranlarının ilgi ve beğeniyle takip edilen dizisi Börü 5. son bölümü 4 Nisan Pazartesi akşamı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı sorgulamasının son bölüm biter bitmez sürdürülmeye başlandığı Börü'de bu hafta gerilim, heyecan ve aksiyon seviyesi en uç noktadaydı. Peki, Börü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Börü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 5. son bölüm özeti!
Börü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 5. son bölüm özeti!
GİRİŞ 05.04.2018 13:46 GÜNCELLEME 05.04.2018 13:46

Börü yeni bölüm fragmanı araştırmaları son bölümün ekranlardaki yerini almasıyla birlikte yoğun bir şekilde başladı. Her çarşamba akşamı Star TV ekranlarında yayınlanan bölümleriyle tüm dikkatlerin üzerinde toplandığı ve izleyicisini ağırlayan her sahneye rağbetin bol olduğu Börü son bölümde; Kemal'in, karanlığın artarak her yeri sardığı 2016 bahar aylarında gizli görevi ele alması tim içerisinde gerilim yüklü dakikalar yaşandı. Mahşerin Ayak Sesleri adı altında izleyicisiyle buluşan Börü son bölümde, Börü Timi'ne içeriden ve dışarıdan gelen baskılar zor anlara yaşanmasına sebep oldu. Yeni bölüm fragmanına geçmeden hemen önce, özellikle Börü Timi tarafından düzenlenen planların bir anda alt üst olmasında, devlet mühimmatına gerçekleştirilen yabancı kökenli saldırı etkin rol oynadı. Gelecek hafta ekranlara taşınacak yeni bölüme ve beraberinde yeni gelişmelere dair heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını iple çekiyorlar. Peki Börü, izleyicisinden tam not alan son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Börü 5. son bölüm özeti ve Börü 6. yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilen tüm gelişmeler...

BÖRÜ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın başarılı projesi olan ve Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin hikayesini ekranlara taşıyan Börü 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

BÖRÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Karanlığın artarak her yeri sardığı 2016 bahar aylarında, Kemal kendi ele aldığı gizli bir görevle tim içindeki gerilimi arttıracaktır. Efsanevi komutan Osman Alan'ın bildiği şeyler sır düğümlerini çözebilecek bilgilerdir ancak içeriden ve dışarıdan artan baskı BÖRÜ'ye her aşamada engel olmaya çalışmaktadır. Devlet mühimmatına yapılan yabancı kökenli bir saldırı ise tüm planları alt üst edecektir.

BÖRÜ 6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi usta isimlerin üstlendiği Börü 6. yeni bölümüyle 11 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

börü

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'