Bizim Hikaye 29. yeni bölüm fragmanı geldi: Barış'tan sürpriz girişim!

Fox TV ekranlarının büyük başarı yakalayan yapıtı Bizim Hikaye 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanından hemen önce yayınlanan Bizim Hikaye son bölümde, Zeynep'in değerli taşların yerini babası olduğunu öğrendiği Ömer'e itiraf etmesi damgasını vurdu. İşte, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti!

GİRİŞ 06.04.2018 16:35 GÜNCELLEME 06.04.2018 16:35

Fox TV ekranlarında izleyici kitlesinin tutkunu haline geldiği Bizim Hikaye 28. son bölümü 5 Nisan Perşembe akşamı yayınlandı. Bizim Hikaye bu hafta izleyicisini ağırlayan ve sürprizlerin bir an olsun eksik olmadığı son bölümde; Zeynep, babası olduğunu öğrendiği Ömer'e karşı yakınlık göstermeye başlaması neticesinde aralarındaki ilişkinin kuvvetlenmesinin ardından annesine söz vererek daha önce hiçbir kimseye söylemediği değerli taşların yerini Ömer'e itiraf etmesi sahne oldu. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanına geçmeden önce yayınlanan son bölümde; Ömer'in aslında niyeti farklıdır ve sırf elmasların yerini öğrenebilmek için kendisine karşı sevgi beslemeye başlayan küçük Zeynep'i kullanmaktadır. Bizim Hikaye çarpıcı gelişmelere sahne olan son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı arayışı hızlandırılmaya başlandı. İşte, Bizim Hikaye dizisinde izleyici kitlesinin hayrete düştüğü gelişmelerin yaşandığı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye 28. son bölümün hemen arkasından yayınlanan Bizim Hikaye 29. yeni bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

BİZİM HİKAYE 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, izleyicisiyle buluşan son bölümün arkasından heyecan içerisinde beklenen Bizim Hikaye 29. yeni bölüm fragmanı...

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep’in ortadan kaybolması herkesi mahveder. Çocuğun kaçırıldığının ortaya çıkması kafaları daha da karıştırır. Barış ise içine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışırken bu durum ona kardeşiyle yaşananları hatırlatmıştır. Barış ve Filiz bu duygusal ortamda birbirlerine destek olurlar. Diğer yanda Zeynep’ten elmasların yerini öğrenmeye çalışan Ömer’le Zeynep arasında bir bağ gelişir. Bakalım bu bağ, Ömer’i insafa getirecek midir?

Fikri ise Şükran’dan onu aldatmasının intikamını almaya çalışan kendini yeniden onun peşinde savrulurken bulur. Nişanı iptal olan Şeyma karalar bağlarken eski karı koca aşklarını tazelerler. Ancak Şükran’ı bir sürpriz beklemektedir. Annesinin Fikri’den kurtulmasına sevinen Müjde ise Rahmet’in kendisinden uzaklaşmasıyla giderek hırçınlaşır. Rahmetle Muzinin arkadaşlığı Müjde’yi çıldırtacaktır.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE

BİZİM HİKAYE 29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 29. yeni bölümüyle 12 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
İzmir'de peş peşe yangınlar