Vatanım Sensin 52.bölüm fragmanı! Filippos Cevdet'i yakalıyor...

Vatanım Sensin son bölümüyle yine nefes kesti. Vatanım Sensin 51.bölümde; ağır yaralanan Hilal ölümle pençeleşirken, Cevdet Mustafa Kemal tarafından mühim bir konuda vazifelendirilir. Peki, Vatanım Sensin son bölümün ardından, Vatanım Sensin 52.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 12.04.2018 15:52 GÜNCELLEME 13.04.2018 10:17

Vatanım Sensin 51.son bölümde; Leon, ölümle pençeleşen Hilal'i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder. Peki, herkesi derinden yaralayan Hilal yaşayacak mı? Nefes kesen son bölümün ardından, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte, Vatanım Sensin 51.bölümün hemen ardından gelen Vatanım Sensin 52.bölüm fragmanı...

VATANIM SENSİN 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 52.bölümü 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 51.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yunan Ordusu’ndan çalınan telsizler sayesinde Mehmet Akif’in yazdığı İstiklal Marşı, İzmir’de yankılanmış, marşın okunması tüm Türk halkını bir araya getirerek Milli Mücadele için oldukça önemli adımlar atılmasını sağlamıştı.

Aynı zamanda Türk Ordusu’nun Yunanlar karşısında aldığı galibiyetler, Yunanların geri çekilmesine sebep olmuştu. İşgalci devletlerin giderek köşeye sıkışması, Mustafa Kemal Paşa’nın doğru hamleleriyle yeni zaferlerin habercisi olmuştu. Yunan Kumandanı Filippos, alınan mağlubiyetlerden tedirgin olmuş,  Yunan Kralı Konstantin ve karısı Sofia, vaziyeti görmek için İzmir’e gelmişti. Konstantin, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığa uğrayarak, geri adım atılması için harekete geçmişti.

İsmet Bey ise taarruz emri vermiş, Türk Ordusu, düşmanı yurttan atmak için harekete geçmenin adımını atmıştı. Leon, ölümle pençeleşen Hilal'i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri