Kanatsız Kuşlar 42. yeni bölüm fragmanı geldi! Kanatsız Kuşlar son bölüm!

Kanatsız Kuşlar adrenalin seviyesinin zirveye taşındığı son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde; Muzaffer'in, oğlunun yaşadığı gerçeğini öğrenmesi damga vurdu. Kanatsız Kuşlar 42. yeni bölüm fragmanına dair gelişmeler, son bölümle ilgili merak edilen ayrıntılar!

GİRİŞ 06.04.2018 16:35 GÜNCELLEME 06.04.2018 16:35

Kanatsız Kuşlar 41. son bölümü 5 Nisan Perşembe tarihinde izleyicisini ağırladı. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı sorgusunun hız kesmeden sürdürülmeye başlandığı son bölümde; Muzaffer, oğlu olduğu gerçeğine ulaşmasıyla birlikte dehşete kapılarak neye uğradığını şaşırması tansiyon seviyesini yükseltti. Gelecek hafta dolu dolu gelişmelerle izleyici karşısına geçecek yeni bölüm fragmanı araştırmasının son sürat devam ettiği Kanatsız Kuşlar son bölümde, hiç hesapta olmayan sürpriz bir olay yaşanarak diğer tarafından Emre'nin de gerçek babasına doğru adım adım yaklaşması sahne oldu. Peki, ATV ekranlarının yüksek reyting oranlarıyla adından sıkça söz ettiren uzun soluklu projesi Kanatsız Kuşlar 42. son bölümün hemen sonrasında Kanatsız Kuşlar 42. yeni bölüm fragmanı izleyici kitlesinin karşısına geçti. İşte, damga vuran ve çok konuşulan sahnelerde imzasını taşıyan Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanıyla ilgili en son gelişmeler ve son bölüme ilişkin merak edilen detaylar...

KANATSIZ KUŞLAR 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film’in üstelendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in oturduğu, senaryosunu ise Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. İşte, nefes kesen gelişmelerin sahne olduğu Kanatsız Kuşlar 42. yeni bölüm fragmanı...

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemre, sevdiği adamda gözü olduğunu düşündüğü ablası Zeynep'e karşı adeta kontrolden çıkar. Ahmet, aralarına girerek onları ayırmaya çalışırken hiç beklenmeyen bir şey olur. Muzaffer, oğlunun yaşadığı haberi karşısında şaşkındır. İnanmak istediği ama bir yandan da için için gerçek olmasından korktuğu durum karşısında aklı karışır. Bu konuda yanında olmasını ve desteğini istediği Nefise iyice çaresiz kalır. Yaşananlar, onların aşklarının bir sınavı olacak gibidir. Muzaffer, Cemre ile Zeynep'e kendi öz kızları gibi sahip çıkar.

Gösterdiği tavır ve cesaret Nefise'nin de gözünden kaçmaz. Onur, Zeynep'in davranışına bir türlü anlam verememektedir. Bütün öfkesine rağmen onu sevmekten de vazgeçemeyince aşk acısını bastırmak için kendini olmadık işlere verir. Ancak bu sırada hiç hesap etmediği bir şey olur. Emre, etrafında olanlardan habersiz, adım adım gerçek babasına doğru yaklaşmaktadır. Sonunda herkesi şaşırtacak bir olayla Muzaffer, oğlunun yaşadığına emin olur.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KNATSIZ

KANATSIZ KUŞLAR 40. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölümüyle 12 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır