TRT 1 Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı! Kan donduran işkence...

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanlan beklenen Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümüyle izleyenlerin yine nefesini kesecek olan Diriliş Ertuğrul'da neler olacak?

GİRİŞ 17.04.2018 09:09 GÜNCELLEME 17.04.2018 13:18
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

TRT 1'in her bölümü farklı bir olaya sahne olan dizisi Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü adeta herkesi şaşırtan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş'te önümüzdeki hafta neler olacak? "Bu tahtta tek bir adalet vardır. Oda benim kanlı adaletim" diyen Emir Sadettin Köpeğin Ertuğrul Bey'e işkence yapması izleyenleri şoke etti. Peki Ertuğrul Bey ölecek mi? Günalp Kılıçarslan doğru yolu bulacak mı?  İşte Diriliş Ertuğrul 115.bölüm tanıtımı...

Diriliş Ertuğrul 115. bölüm 2. fragmanı! Sadettin Köpeğin kellesi...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK TAHMİNLER?

 

Aydoğmuş ve askerleri Sultan'ı öldürmek için çadıra girdi. Fakat Alpler kesinlikle Sultan'ın ölmesine müsade etmeyecekler.

Yeni bölümün kilit adamı ise Günalp Kılıçarslan. Daha Sivas'a varmadan önce aklından hala Ertuğrul'un mu yoksa Sadettin Köpek mi yalan söylüyor soruları geçiyordu. 

Emir Sadettin Köpek tarihte nasıl can vermiştir! İşte ölümü sebebi...

Ertuğrul Bey kılıçsız bir şekilde Günalp ve Sadettin Köpeğin eline düştü. Onu şuan için kurtaracak tek kişi Günalp'tir. Ancak Ertuğrul'a yardım etmeden önce Sadettin'in yaptığı kötülüklerin en az birisini görmesi lazım.

Kayı obasına baskın verdirip Sultan'ı öldürmeye çalışmasını öğrenebilir. Ertuğrul yakalansa bile Hüsameddin Karaca safını belli etmemeye dikkat edecektir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 115.bölümü 18 Nisan perşembe günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aksiyon sahnelerinin yoğunluğu sebebiyle Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı gecikmeli olarak yayınlandı. Son bölümde Sadettin Köpeği bıçaklamaya çalışan Aslıhan Hatun'un ölümüne şahit olduk. Ertuğrul Bey'in uç beyliği elinden alınınca Alpler ile birlikte kaleyi terk etmişti. Maria, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpeğin hizmetine girmişti. 

Yeni bölümde Sadettin Köpek Samsat seferine çıkmadan yine ortalığı karıştırıyor. Aslıhan Hatun kendisini öldürmek istemesi onu derinden yaraladı. Çünkü bir zamanlar onu seviyordu.

Aslıhan'un bu hamlesini iyi kullanarak Günalp'e bunu Ertuğrul Bey'in yaptırdığını söylemişti. Şimdi ise emrindeki tüm adamları Ertuğrul'u bulmak için kullanacak ve obayı darmadağın edecek.

Sadettin Köpek Sultan olmak için kendine itaat etmeyen emirleri ve obadakileri öldürecek. 

Ertuğrul Bey son anda yetişecek fırlattığı ok Sadettin Köpeği yaralayacak. Sonrası Sadettin Köpek yararlı olarak oradan kaçacaktır. Fakat Köpeğin sonu yakın.

"Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlattı.

YORUMLAR 65
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    hep entrika abara dubara işler bir kese altınla satın alınan taraf değiştiren beyler,bir kese altınla ayarlanan casuslar hep bir fırıldaklık kadınların hırsları devlet yönetimine karışmaları tüm bunları gözlemledikçe ister istemez soruyoruz değişen bişey yok diye ve üzülüyoruz ve sorguluyoruz aslımız bumu diye.
    Cevapla
  • zehra 6 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca muhteşem yüzyıl tarihe uygun değildi zaten.
    Cevapla
  • Rejep Sh 6 yıl önce Şikayet Et
    emir sadetdin kopek ne zaman olecek yaaaa
    Cevapla
  • Zkaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı bölümlerinde artık yeter dedirtse bile çok heyecan verici . Dizi muhteşem,öldürmeler, kafa kesmeleri itici bulanlar da önce şu günlük izledikleri açık seçik mide bulandırıcı dizileri eleştirsinler çocuklarına onları izletenler,geçmişimizi anlatan bu diziyi eleştirmenlerini doğru bulmuyorum.
    Cevapla
  • diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    kan donduruyo yürek yakıyor ama tarihte bu kadarı inşallah olmamıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu