Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı geldi! Sinan kurtulacak mı?

Star TV ekranlarının büyük sükse yakalayan projesi Fazilet Hanım ve Kızları 43. son bölümü yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde, gözü dönen Sinan'ın korkunç hamlesi damgasını vurdu. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 44. yeni bölüm fragmanı geldi. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılar!

GİRİŞ 16.04.2018 11:23 GÜNCELLEME 16.04.2018 11:26

Star TV ekranlarında her cumartesi akşamı izleyicisini ağırlayan yeni bölümleriyle heyecan seviyesini en uç noktaya ulaştıran Fazilet Hanım ve Kızları 43. son bölümü 14 Nisan Cumartesi tarihinde yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı yoğun bir şekilde sorgulamaya alınan Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Sinan, abisi Yağız ve sevdiği kadın Hazan'ın gizli ilişkisini öğrenmesinin ardından ipin ucunu kaçırması sonucunda korkunç bir hamlede bulunması damgasını vurdu. Öte yandan son bölümle ilgili bir diğer yaşanan gelişme ise; Hazan, başına gelen olayların ağırlığıyla her şeyi geride bırakıp çekip gitmek üzereyken duyduğu aşka engel olamadığı ve kendisine gitmemesi yönünde bir türlü dur diyemeyen Yağız tarafından özel bir sürprizle karşı karşıya kaldı.İzleyicisi tarafından her hafta iple çekilen iddialı bölümlere imzasını atan Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı, bir sonraki yayınlanacak yeni bölüme ilişkin ipuçlarına sahip olmak üzere araştırılıyor. İşte, izleyici kitlesinin ekrana kilitlenerek tüm dikkatlerini üzerinde topladığı Fazilet Hanım ve Kızları 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek oranda izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kuran Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm özetine dair tüm ayrıntılar ve dört gözle beklenen yeni bölüm fragmanıyla ilgili en yeni gelişmeler sizlerle...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

 

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 44. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 44. yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU? BÖLÜM ÖZETİ...

Hazan’ın duygularını öğrenen Sinan nerede patlayacağı belli olmayan serseri mayına döner. Yağız ve Hazan ise kalplerine dur deyip vedalaşmayı başarır. Hazan gitmeye, Yağız dur dememeye kararlıdır. Sinan’ın dinmek bilmeyen öfkesi tehlikeli bir hal alırken, oğlu için endişelenen Hazım’ın Yağız’a verdiği tepki, Yağız için kırılma noktası olur. Yağız kalbinin sesini dinleyerek Hazan’a doğru büyük bir adım atar.

FAZİLET HANIM

Hazan’ın veda günü, aşıklar için yasakların bir kenara atıldığı tek bir güne dönüşür. Diğer yanda, boşanmak için harekete geçen Ece, hayatının sırrını öğrenen Yasin’den çok ağır bir darbe alır. Her iki kızının da cephesinde işler ilk kez Fazilet’in kontrolünden çıkarken, Sinan’dan gelen kötü haber ortalığı alt üst eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!