İstanbullu Gelin 46.bölüm fragmanı! Bebeğin cinsiyeti belli oluyor...

İstanbullu Gelin 45.bölümü ile ekrana geldi. İstanbullu Gelin 45.son bölümde; Faruk, Adem'e bir şans veriyor ve Adem Boran ailesine giriş yapıyor. Ancak her şey düzelecek derken Adem'in alacağı haber yine umutlarına sekte vuruyor. İşte, İstanbullu Gelin son bölümün hemen ardından merakla beklenen İstanbullu Gelin 46.bölüm fragmanı

GİRİŞ 19.04.2018 17:05 GÜNCELLEME 19.04.2018 17:07

İstanbullu Gelin 45.bölümde; Boran konağı bahar pikniği ile şenlenirken, davette sürpriz bir misafir vardır. Savaş baltalarını indiren ve Adem'e kucak açmaya karar veren Faruk, artık ona olan bakışını değiştirir. Esma da minnet duygusu ile hoş geldin derken, Adem kulağına gelen söylentiler ile adeta yıkılır. İlk defa pençelerini indirerek içini açsa da sonu beklediği gibi olmaz. Öte yandan barışan Dilara ve Süreyya için Senem'in her şeyden habersiz planları vardır. Son bölümüyle yine nefes kesen İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, İstanbullu Gelin 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN 46.BÖLÜM FRAGMANI

 

İSTANBULLU GELİN 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 46.bölümü ile 20 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları durumu saklı tutmaya karar verse de konakta haberin yankılanması uzun sürmez. Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu