Bizim Hikaye 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölüm!

Fox TV ekranlarının sürükleyici projesi Bizim Hikaye 31.bölümü izleyicisini ağırladı. Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın babası Servet, Elibol ailesinin evine haciz memuru göndererek sokakta bıraktı. Fikri ise bu olayın üzerine sürpriz hamlede bulunarak Servet'e gününü gösterdi. Peki, Bizim Hikaye 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölüm!
Bizim Hikaye 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölüm!
GİRİŞ 27.04.2018 10:06 GÜNCELLEME 03.05.2018 00:51

Fox TV ekranlarının yediden yetmişe izleyici kitlesine sahip Bizim Hikaye 31.son bölümde; Barış'ın ailesinin, oğulları Barış'ı Filiz'den ve Elibol ailesinden tamamen uzak tutmak adına dehşete sürükleyen girişimi sahne oldu. Öncelikle Elibol ailesinin evlerine Servet tarafından el konulduğunu öğrenen Barış, babasına karşı çok ağır bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Barış'ın babası Servet, onun bu tutumu karşısında hamlelerini daha ciddi boyuta taşıyıp Filiz'lerin evine haciz memuru gönderir ve evi derhal boşaltmaları yönünde harekete geçer. Barış'ın babası Servet yüzünden evsiz kalan Elibol ailesi, her şeye rağmen birbirlerine daha çok bağlanarak başlarına gelen bu zor durumun üstesinden hep birlikte gelmeye çalışır. Barış'da yaşanan bu olayların tüm sorumlusunun kendi olduğunu düşünerek büyük bir vicdan azabı duyar, öte yandan Filiz'e ve Elibol ailesine desteğini ve ilgisini asla eksik etmez. Bu doğrultuda sokakta kalan Elibol ailesi yeni eve çıkabilmek için büyük küçük demeden çalışıp para kazanmaya çalıştı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Filiz'in babası Fikri, sürpriz hamlede bulunarak onları evsiz bırakan Servet'e gününü gösterdi. Peki, her sahnesinde tüm dikkatlerin üzerinde toplandığı Bizim Hikaye 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 32.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanmasıyla birlikte haberimizin içeriğinde paylaşılacaktır. Takipte kalın...

BİZİM HİKAYE 32.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 32.yeni bölümüyle 26 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Evlerine el konulduğunu öğrenen Elibollar’ı zor günler beklemektedir. Barış babasının bu hareketine çok sert tepki verir. Fakat bu Servet’i kızdırarak daha da ileriye gitmesine sebep olur. Ayla ise Barış’ı mahalleden söküp almaya kararlıdır. Bu yüzden Servet’in yaptıklarına göz yumar.

Filiz ise ilk defa bu kadar çaresiz hissetmektedir. Artık elinden bir şey gelmediğini düşünen Filiz’i ayakta tutan, sevdiklerinin ve Barış’ın desteği olur. Başlarını sokacak yeni bir ev bulana kadar Filiz ve kardeşleri birbirlerine destek olarak bu zor zamanları atlatmaya çalışırlar.

Tülay ise Tufan’ın son zamanlarda bir şeyleri gizlemesinden ve yalan söylemesinden çok şüphelenmiştir. Tufan’ı takip eden Tülay, şaşırtıcı bir gerçeği öğrenmek üzeredir. Ailesinin düştüğü durumu görmezden geliyormuş gibi görünen Fikri ise sonunda yine herkesi şaşırtacak bir hamle yapar.

Hala elmasların peşinde olan Ömer, Filiz’e hem yakınlaşmak hem de elmasların yerini öğrenmek için farklı bir yol dener.

Elibollar’ın başına gelenleri sonradan öğrenen Cemil artık mahallede hakkında konuşulanlardan bıkmıştır. Filiz’le bu durumu düzeltmesi için konuşurken Filiz beklenmedik bir çıkışla tüm mahalleyi şaşırtır. Artık iyice deliye dönen Cemil, kendisine yapılanların bedelini ödetecektir.

Sokakta kalmaktan kurtulmak için seferber olan Elibollar, büyük küçük demeden çözüm bulmanın yollarını ararlar. Birlikte mücadele ederlerken “yuva” denilen şeyin dört duvardan ibaret olmadığını bir kez daha anlamış olurlar. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?