Ufak Tefek Cinayetler 28.bölüm fragmanı: Merve'nin hesabı kesiliyor!

Star TV ekranlarının popüler dizisi Ufak Tefek Cinayetler 27.bölümü izleyenleri ağırladı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Merve, ustalıkla hazırlanmış komplosunu Oya üzerinde uyguladı. Öte yandan Merve, Serhan'ı da hedef alarak aklını karıştırmaya başladı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 28.bölüm fragmanı yayınlandı!

GİRİŞ 08.05.2018 10:11 GÜNCELLEME 08.05.2018 23:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ufak Tefek Cinayetler 27.son bölümde;Yakın dostu Merve ve üniversiteden bölüm arkadaşı Elif'in gerçekleştirdiği hain işbirliği sonrasında çocuk sahibi olabilmek adına can atan Oya'nın başı büyük belaya girdi. Serhan'la ilişkisinin olduğunu sinsice gerçekleştirdiği hamle sonucunda öğrenen Merve, Oya'nın üniversiteden arkadaşı Elif üzerinden ince ince işlenmiş planlarını devreye soktu. Bu doğrultuda intikam alabilmek noktasında sınır tanımaz bir hale dönüşen Merve, Oya'nın meslektaşı Elif'e planlarının başarıyla nihayete ermesi için ortaklık teklifi etti. İkna çabalarının arkasından teklifi onaylanan Merve, Elif'i de arkasına alarak çocuk sahibi olmayı her şeyden çok isteyen Oya'ya sıvı enjekte etmesini istedi. Elif'in bu işe alet olarak mesleki yeminini de bir kenara bırakmasıyla birlikte kendisine verilen görevi tamamladı. Uygulanan bu ilacın etkisi Oya'nın vücudunda tesir etmeye başladı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Merve, girişimlerini hayata geçirmesinin sonrasında Oya ile Serhan'ın ilişkileri de gün geçtikçe çatırdamaya başladı. Merve, Serhan'ı da hedef alarak ince ince aklını karıştırmaya başladı. İşte, son bölümün hemen arkasından Ufak Tefek Cinayetler 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler 28.bölümüyle 8 Mayıs Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oya'nın meslektaşı Elif'i bir şekilde ikna ederek planlarının içerisine dahil eden Merve, saat gibi işlettiği planlarına geri dönmüştür. Nasıl oluyorsa onlarca adımdan oluşturduğu planlarının hiçbir adımında pürüz çıkmayan Merve, Oya'yı kapanın içerisine sürüklemeye devam etmektedir. Son olarak yeni ortağı olan Elif'e görev veren Merve, çocuk sahibi olmak isteyen Oya'ya bir sıvı enjekte etmesini istemiştir. İşlemin tamamlanmasının ardından Oya'nın evine elinde bir paket Hatmi Çiçeği bitkisiyle gelen Merve, sürekli öksüren arkadaşına iyilik gösterisinde bulunmuştur. Peki, ilacın enjekte edilmesiyle birlikte sendelemeye başlayan Oya'nın evinde, Merve'nin nasıl bir planı olacaktır? Bu sıvının muhteviyatı ve etkisi neler olacaktır?

YORUMLAR 2
  • Nagihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Mervenin entrikalari insanlari ekran basinda gerdi artik iyilerde kazansın oya guclu bir kadin onun hakkindan gelmeli
    Cevapla
  • Tubis 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda yeter artik Oya tam gaz devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?