Diriliş Ertuğrul 117.bölüm fragmanı! Şoke eden ölüm sahnesi...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 117.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyenleri yine şaşırtan Diriliş Ertuğrul yeni bölümü yine heyecan dolu olacak. Peki Diriliş Ertuğrul 117.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 117.bölüm fragmanı! Şoke eden ölüm sahnesi...
Diriliş Ertuğrul 117.bölüm fragmanı! Şoke eden ölüm sahnesi...
GİRİŞ 04.05.2018 12:10 GÜNCELLEME 04.05.2018 12:10
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu olan Osman Gazi'nin doğumunun ardından herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Ertuğrul Bey'in eşi Halime Hatun hayatını kaybetti. Bu şok ölümün ardından Diriliş Ertuğrul'un 117.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? "Kaderimde seni ak kefenler içinde görmekte mi varmış?" diyen Ertuğrul Bey büyük üzüntü içine giriyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 117.BÖLÜM NE ZAMAN? HAFTAYA....

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 117.bölümü 09 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 117.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Halime Hatun'un ölümünde sonra Ertuğrul Bey kendini zor toplayacaktır. Lakin dirayetini yitirmeyecektir. İddialara göre Hayme Ana da sezon finalinde ölecektir. 

Gayri göç vaktidir. Halime Sultan defnedildikten sonra göç hazırlıkları başlayacaktır. Ahmed Alp'in hayatı tehlikededir. Ve maalesef onuda şehit vereceğiz.

Gündüz Alp Diriliş Ertuğrul 5. sezonunda koça bir Alp olacaktır. Savcı ve Osman ise Gündüz'ün şimdi ki hali kadar olacaktır.

Yeni bölümünde "Kaderimde seni ak kefenler içinde görmekte mi varmış?" diyen Ertuğrul Bey büyük üzüntü içine giriyor. 

halime-hatun-ölümü

DİZİ KADROSUNDAN ÇIKARILAN ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde, Halime Hatun karakterini canlandıran Esra Bilgiç moda tasarımı ile ilgileniyor.

14 Ekim 1992 Ankara doğumlu Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olmasının yanı sıra Bilkent Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümününü tamamlamıştır. Oyunculuğa yeni adım atan Esra Bilgiç aslen Ankara’lıdır. 2017 yılında futbolcu Gökhan Töre ile evlenmiştir.

YORUMLAR 38
  • ZEKİ GÖKHAN ARKIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi araştırmadan sanki yaşanmamış gibi dizi yazmak çok amatörce olmuş. Bu yönetmen ve senaristlere iş vermemek gerek. Tarihi değiştirmek ne demek yaaaa.
    Cevapla
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi bir dizi çekiyorsanız tarihle bağlantılı gitmeniz gerek
    Cevapla
  • dirilişçi 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke ölmeseydi halime
    Cevapla
  • resat 5 yıl önce Şikayet Et
    Selam
    Cevapla
  • semra 5 yıl önce Şikayet Et
    çıkmak isteyen sanatçı olabilir onun yerini doldurun halime sultan ölümü bu kadar erken değil tarihte onun için senarist ne yazacağını nasıl yapacağını bilmiyor öldürüyor gitsin bir şey yapılıyosa gerçeğine uygun yapın dizinin tadını kaçırdınız
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    halime sultan'ın ölümüne kadar birçok konu var. en basitlerinden biri bu kalır belki. çok takılmamak gerek, tarihi belgesel çekilmiyor sonuç olarak. tarihten esinlenerek dizi yapılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!