Bizim Hikaye 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları!

Fox TV ekranlarının vazgeçilmez projesi Bizim Hikaye 32.bölümüyle seyircisini karşıladı. Bizim Hikaye son bölümde; Fikri, evlerini kurtarmak için Yedi Bela Aysel’in paralarını çaldı. Öte yandan Servet, oğlu Barış’la ilişkisi olan Filiz’den öcünü almak için harekete geçti. Peki, Bizim Hikaye 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları!
Bizim Hikaye 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ayrıntıları!
GİRİŞ 04.05.2018 10:52 GÜNCELLEME 07.05.2018 19:33

3 Mayıs 2018 tarihinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye 32.son bölümde;  Fikri, haciz koyulan evini geri alabilmek adına başına büyük bir iş açıp Yedi Bela Aysel adlı kişinin paraları çalma yöntemine başvurdu. Fakat Fikri’nin bu hamlesi, başta kendi olmak üzere Elibol ailesine son derece sıkıntılı bir süreç yaşatmasına neden oldu. Fikri’nin, kendisinden rızası olmadan tüm paralarını alıp üzerine bu paraları geri ödememesinin ardından Yedi Bela Aysel, Elibol ailesinin evine yerleşme kararı alarak onlarla birlikte yaşamaya başladı. Bununla birlikte Fikri ve ailesinin ‘’bu evde benim kurallarım geçerli olacak!’’ şeklinde rest çeken Yedi Bela Aysel’e ödenecek 150 bin TL’yi bulabilmek adına harekete geçmesi sahne oldu.Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, Filiz’in oğlu Barış’ın aklına girdiğini ve tüm dengesini bozduğunu düşünen Servet ise, Filiz’den intikamını alabilmek ve ona gününü gösterebilmek için yepyeni bir girişimde bulundu. Peki, nefes kesen son bölümün akabinde Bizim Hikaye 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 33.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayında yerini alacaktır. 

BİZİM HİKAYE 33.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 33.yeni bölümüyle 10 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Aysel’in gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir. 

Barış'la Filiz'in arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır. Barış, babasının oyununu bozabilecek midir?

bizim hikaye

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."