İstanbullu Gelin 49.bölüm 1.ve 2.fragmanı! Faruk'tan kötü haber geliyor, öldü mü?

İstanbullu Gelin 48.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin 48.son bölüm; Faruk ve Adem yüzleşmesi taşları yerinen oynatırken, bölüm finalinde Faruk'un başına gelenler herkesi korkutacaktır. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 11.05.2018 14:31 GÜNCELLEME 11.05.2018 14:31

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 48.bölümü seyirci ile buluştu. İstanbullu Gelin son bölümde; ailesini korumak için yaptığı hamle ayaklarına dolanan Faruk, her şeyi Adem'e itiraf eder. Adem ve Faruk'un yüzleşmesi taşları temelinden sarsacaktır. Faruk'un samimiyetine bir türlü inanamayan Adem, şirket ile ilgili büyük bir adım atacaktır. Diğer yandan oyunlara devam eden İpek de Fikret'e radikal adımlar attıracaktır. Finalde ise Faruk beklenmedik şekilde baygınlık geçirir. Lansmana katılamayan Faruk'un başına gelenler merak konusu oldu. Peki, İstanbullu Gelin 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İstanbullu Gelin 48.son bölüm detayları...

 

İSTANBULLU GELİN 49.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 49.bölümü ile 11 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 48.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır. Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu