Siyah Beyaz Aşk 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm özeti...

Kanal D ekranlarının olmazsa olmaz projelerinden Siyah Beyaz Aşk 29.bölümü yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk son bölümde; AS-FER ilişkisi, Aslı'nın evden ayrılmasıyla birlikte yeni bir çıkmaza girdi. Vildan ise yaşanan gelişmeleri fırsat bilip Ferhat'a yanaşmaya yüz buldu. Peki, Siyah Beyaz Aşk 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm özeti...
Siyah Beyaz Aşk 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm özeti...
GİRİŞ 08.05.2018 07:56 GÜNCELLEME 08.05.2018 07:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

7 Mayıs 2018 Pazartesi tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk 29.son bölümde; Ferhat ve Aslı ikilisi sorunlarla boğuştukları ve gidişatın bozulmasına sebebiyet verecek engellerle karşılaştıkları ilişkilerini noktalama kararı aldı. İlişkilerinin başlangıcından bu yana son derece zorlu ve yıpratıcı süreçler yaşayan Ferhat ve Aslı, birbirlerine karşı sonsuz ve derin bir sevgi barındırmasına rağmen, içlerinde taşıdıkları umudun tükenmesi ve çaresizliğin baş göstermesiyle birlikte ilişkilerini sonlandırması sonucunda Aslı evden tamamen ayrıldı. Aslı ve Ferhat ilişkisinin hüsranla sonuçlanmasının ardından, Ferhat'a karşı duygular besleyen Vildan'a yeni bir umut kapısı açıldı. Ferhat ve Aslı'nın ilişkilerinin çıkmazda olduğunu öğrenmesiyle birlikte hiç vakit kaybetmeden harekete geçerek aralarına girmeye çalıştı. Fakat Ferhat'ın, Aslı'dan kesin bir şekilde vazgeçmesini sağlamak ve onu elde edebilmek adına her ne kadar sınır tanımaz bir hale dönüşüp hayatına dair ciddi kararlar almanın eşiğine gelmiş olsa bile, Ferhat'ı Aslı'dan ayırmak zannettiği kadar kolay bir eylem olmadığını anladı. Öte yandan Hülya ve Dilsiz'in düğünü vasıtasıyla Namık Emirhan'ın hapiste yatmasını sağlayacak önemli koz Yiğit'in eline geçti. Yiğit'in beklenmedik bir şekilde ulaştığı bu kozun ardından hedeflerine ulaşabilmek noktasında kararlı ve emin adımlarla yürürken, Ferhat'ın da hayatındaki önemli bir sırla yüzleşmesine vesile olur. Peki, nefeslerin tutularak izlendiği son bölümün hemen arkasından Siyah Beyaz Aşk 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SİYAH BEYAZ AŞK 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

Yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği  Siyah Beyaz Aşk 30.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanmasıyla birlikte haberimizin içeriğindeki yerini alacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 30.bölümüyle 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya ve Dilsiz ’in düğünü Ferhat ile Aslı’yı tekrar bir araya getirecekken düğün gecesi ortaya çıkan beklenmedik tehlike kimi hedef alacaktır?

Düğünde yaşanan şok edici olay, Yiğit’in eline Namık Emirhan’ı hapse attıracak çok önemli bir kozu vermiş olacaktır. Yiğit, hedefine doğru ilerlerken atacağı adımlar Ferhat’ı da hayatının en önemli sırrı ile yüzleşmenin eşiğine kadar getirecektir. Ferhat, Namık ile büyük yüzleşmesine giderken, Yiğit’in kurduğu plan başarılı olabilecek midir?

Aslı’nın evden gidişi Vildan’ın Ferhat ile ilgili umutlarını iyice artıracaktır. Ancak, Aslı ve Ferhat aşkının arasına girebilmenin sandığı kadar kolay olmayacağını gören Vildan hayatı ile ilgili önemli bir karar vermenin eşiğine gelir. Vildan’ın bu kararı ne olacaktır?

Cüneyt, Abidin ve Gülsüm’ün kendisine kurdukları oyunu bozduğunu sanırken Gülsüm’ün beklenmedik hamlesi işleri tersine çevirecektir. Gülsüm, Abidin’in eve geri dönmesinin yolunu açarken, Cüneyt ise işlediği hangi suçun bedelini ödemek zorunda kalacaktır?

YORUMLAR 2
  • Sevcan İnegöl 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar güzel bir oyuncu ekibi var ki...Hepsini ama özellikle Birce Hanım ve İbrahim Beyi tebrik etmek için söz bulamıyorum...Kayboluyor insan izlerken kaptırıp gidiyorsunuz..Mükemmeller...
    Cevapla
  • defne 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarım sezon finali yapar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı