Sen Anlat Karadeniz 17.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm

Sen Anlat Karadeniz 16.bölümü ile ATV'de ekrana geldi. Nefes ve Tahir'in evlenmesi ile çılgına dönen Vedat şeytanı bir plan hazırlar, burada kurbanı Tahir'i ebediyen kaybettiğini düşünene Mercan olacaktır. Peki, nefes kesen Sen Anlat Karadeniz son bölümün ardından, merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 17.05.2018 08:43 GÜNCELLEME 17.05.2018 08:43
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz 16.bölümde; Yiğit'i alabilmek için evlenen Nefes ve Tahir herkese ve her şeye rağmen beraber olmanın mutluluğu içindedir. Saniye ve diğerleri iki sevdalının peşinde dilleri ile eziyete devam ederken, Vedat intikam yeminleri eder. Kendi eliyle yapamadığını bir başkasını körükleyerek yapmaya karar veren Vedat, Tahir'e bir düşman daha hazırlar. Mercan'ın canına kıyarak babasını Tahir'in üzerine salacak ve öldürtecektir. Şeytani planları ile ortalığı kasıp kavuran Vedat, Mercan'ı öldürecek mi? Seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz son bölümün ardından, Sen Anlat Karadeniz 17.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte, Sen Anlat Karadeniz 16.son bölüm detayları...

 

SEN ANLAT KARADENİZ 17.BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 17.bölümü ile 16 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

YORUMLAR 38
  • zehra 5 yıl önce Şikayet Et
    sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm çok aşırı harika
    Cevapla
  • ayça 5 yıl önce Şikayet Et
    sana katılıyorum
    Cevapla
  • kübra kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Çooook güzel bir dizi ama hep iyi ler kazansaydı yani NEFES TAHİR YİGİT İLE CEYLAN KAZANSAY DI DAHA GÜZEL OLURDU
    Cevapla
  • irem satır 5 yıl önce Şikayet Et
    çok beğeniyorum severek izliyoruz inşallah hiç final olmamak dileğiyle
    Cevapla
  • ayça 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • melek dağ 5 yıl önce Şikayet Et
    şu tahirin nefese gel göğsüme sığın yârim dediği şarkı çok güzel casıları
    Cevapla
  • aslı gökdelen 5 yıl önce Şikayet Et
    işalah gülüm
    Cevapla
  • melek dağ 5 yıl önce Şikayet Et
    bana gülüm deme huy yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar