Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölüm ne zaman? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?

ATV ekranlarının uzun soluklu projelerinden Kanatsız Kuşlar 10 Mayıs Perşembe tarihinde izleyici kitlesiyle buluşması beklenen yeni bölümü yayınlanmadı. ATV'nin bu haftaki yayın akışında yerini almayan Kanatsız Kuşlar neden yayınlanmadı? Entrika yüklü gelişmelerin hakim olduğu Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölüm ne zaman? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?
Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölüm ne zaman? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?
GİRİŞ 11.05.2018 08:58 GÜNCELLEME 11.05.2018 08:58

ATV ekranlarında her perşembe akşamı heyecan ve gerilim seviyesinin hat safhaya taşındığı Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölümü bu hafta ekranlardaki yerini almayacağının bilgisi aktarıldı. Kanatsız Kuşlar dizisinin gelecek bölüme dair tanıtım videosu ya da diğer adıyla yayınlanan yeni bölüm fragmanında, yeni bölümünün bir sonraki hafta olan 17 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. Bu açıklamaların akabinde, izleyici kitlesi dizinin bu hafta neden ekranlara taşınmadığının bilgisine erişmek üzere sorgulamalarına yoğunluk kazandırdı. Peki, yayıncı kuruluş ATV'nin 10 Mayıs Perşembe tarihindeki yayın akışında bu hafta yayınlanması beklenen Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölümü neden yayınlanmadı? İzleyici kitlesinin, konuya ilişkin kanal yahut dizi yapımcılarından açıklama gelip gelmediğini öğrenebilmek adına sorgulamalara koyulduğu Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

KANATSIZ KUŞLAR 45.YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI? 

 

 

ATV ekranlarının izleyicisinin büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ettiği dizisi Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölümü bu hafta ekranlardaki yerini almadı. Neden yayınlanmadığı ile ilgili kanal veya dizinin yapımcıları tarafından henüz bir açıklama gerçekleştirilmemekle birlikte, yeni bölümünün bir sonraki hafta olan 17 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanacağı bilgisi sunuldu. Fakat Kanatsız Kuşlar dizisinin izleyicisini ağırlayacağı saatlerde Ziraat Türkiye Kupası'nın Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor final maçı yayınlanmasından ötürü dizinin yeni bölümünün ekranlara taşınmadığı tahmin ediliyor.

KANATSIZ KUŞLAR 44.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kanatsız kuşlar

KANATSIZ KUŞLAR 45.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 45.yeni bölümüyle 17 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal ölmüştür. Onunla aynı arabada bulunan Nefise için açıklanması zor bir durumdur bu. Bir anda bütün oklar üzerine yönelir. Emre, Muzaffer'in oğlu bildiği Tarık'ın bir yanlışına müdahale eder. Ancak Tarık, üzerindeki suçlamayı terse çevirince Emre ile Muzaffer bir kez daha karşı karşıya gelir. Bu kez ipler tamamen kopacak gibidir ve Nefise artık gerçeği haykırmaya kararlıdır.

Öte yandan, Ahmet, Cemre üzerinden Zeynep'i çıldırtacak hamlelerine büyük bir halka ekler. Acaba Cemre sonunda gerçeği görebilecek midir? Ne pahasına olursa olsun Ahmet'le hesaplaşmayı aklına koyan Zeynep, Onur'la da arasını düzeltmektedir. Zor zamanda geceden sabaha yan yana olan ikili, birbirlerini sevdiklerine ve asla vazgeçemeyeceklerine de emin olurlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık