İstanbullu Gelin 50.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV

İstanbullu Gelin 49.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin 49.bölümde; Faruk'un kayboluşu konaktakileri ve Süreyya'yı dehşete düşürür. Faruk'u bulan kişi ona ölümüne meydan okuyan Adem olur. Geçmişten gelen bir misafir bütün dengeleri alt üst edecektir. Peki, son bölümün ardından İstanbullu Gelin 50.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 19.05.2018 09:40 GÜNCELLEME 19.05.2018 09:40

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 49.bölümü ile seyirciyle buluştu. İstanbullu Gelin 49.son bölümde; aniden fenalaşan Faruk hem soyulur hem de kendinden geçmiş bir şekilde ıssız bir yerde kalır. Hastaneye kaldırılan Faruk'tan haber alamayan ailesi çılgına dönerken, tüm oklar Adem'i göstermektedir. Üzerindeki şüpheleri atmaya çalışan Adem Faruk'u bulur. Süreyya ve Faruk yeniden doğmuş gibi olur. Ancak mutlulukları kısa sürecektir. Geçmişten gelen davetsiz misafir ağızlarının tadını kaçıracaktır. Öte yandan Süreyya ve Esma artık gerçek manada anne-kız olmuştur. Osman ve Burcu'nun düğün hazırlığına Siren'in sürprizi damga vuracaktır. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İstanbullu Gelin 50.bölüm ilk sahne...

 

İSTANBULLU GELİN 50.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 50.bölümü ile 18 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 49.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk’a ulaşamayan Boran’lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem’den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk’un cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk’u bulmaya çalışır. Esma ise Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam