Siyah Beyaz Aşk ne zaman final yapıyor? Kesin tarih belli oldu mu?

Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi güçlü isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk final yapma kararı aldı. Peki, Kanal D ekranlarının başarılı ve iddialı yapıtlarından Siyah Beyaz Aşk ne zaman final yapıyor? Çok geniş bir izleyici kitlesi bulunan Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor, kesin tarih belli mi?

Siyah Beyaz Aşk ne zaman final yapıyor? Kesin tarih belli oldu mu?
Siyah Beyaz Aşk ne zaman final yapıyor? Kesin tarih belli oldu mu?
GİRİŞ 14.05.2018 11:54 GÜNCELLEME 14.05.2018 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında, birbirlerine tamamen zıt düşen karakterler olan Aslı ve Ferhat ikilisinin her türlü zorluklara ve problemlere rağmen birbirlerine karşı duydukları sonsuz sevgisinden ödün vermeyişinin konu olarak işlendiği Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili kesin final kararı alındı. Yayın hayatına başlamasıyla birlikte büyük bir çıkış yakalayan, yayınlanan her bölümü soluksuz bir şekilde takip edilen Siyah Beyaz Aşk ekran macerasını sürpriz bir şekilde noktalama kararı aldı. Heyecan seviyesinin zirveye tırmandığı sahnelerde imzasını taşıyan Siyah Beyaz Aşk dizisinin final yapacağı tarih de netliğe kavuştu. Peki, profesyonel oyuncu kadrosu ve sağlam senaryosuyla izleyici kitlesinin tutkunu haline geldiği Siyah Beyaz Aşk ne zaman final yapıyor? Baş rollerinde Birce Akalay (Aslı) ve İbrahim Çelikkol'un (Ferhat) yer aldığı Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor, kesin tarih belli mi?

SİYAH BEYAZ AŞK NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR? KESİN TARİH BELLİ Mİ, NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu, yapımcılığını ise Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği Kanal D ekranlarının her Perşembe akşamı heyecan seviyesinin zirveye tırmandığı bölümlerle izleyicisini ağırlayan Siyah Beyaz Aşk dizisinin ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Geniş yelpazedeki izleyici kitlesinin ekran başını kilitlenerek pür dikkat takip ettiği ve her bölümünü dört gözle beklediği Siyah Beyaz Aşk dizisi reytinglerde hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Haftalardır izlenme oranlarında yükselişe geçmeyi hedefleyen fakat reyting oranlarında giderek düşüş yaşamaya başlaması nedeniyle final yapılması kararı alındı. Bu neden final tarihinin öne alındığının açıklaması gerçekleştirilen Siyah Beyaz Aşk dizisinin final tarihi de kesinlik kazandı. Baş rollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Arzu Gamze Kılınç, Deniz Celiloğlu, Kadriye Kenter, Muhammet Uzuner, Sinem Ünsal, Ece Dizdar, Uğur Aslan, Cahit Gök gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk dizisinin 32.bölümde ekran serüvenini noktalayacak.

siyah beyaz aşk

 

YORUMLAR 3
  • Abir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin
    Cevapla
  • Sıla 5 yıl önce Şikayet Et
    ya yapma ya ne olur ya hayatımda en çok sevdiğğim dizi ya yazıkalr olsun sana kanal d bunu bil ki dizi bitiyo olabilirir snde bizizm için bittin. ibrahim çelikkolu ve birce akalayı ASFER unutmiyacaz iyki varsınız
    Cevapla
  • dilruba 5 yıl önce Şikayet Et
    tabikida dizi bitmemali cynki cok sevilen bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!