Diriliş Ertuğrul 118.bölümü TRT 1'den izle! Nefes kesen savaş...

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul 118.bölümü yayınlandı. Yeni bölümü yine heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Diriliş'te Noyan ve Ertuğrul karşı karşıya geldi. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti...

Diriliş Ertuğrul 118.bölümü TRT 1'den izle! Nefes kesen savaş...
Diriliş Ertuğrul 118.bölümü TRT 1'den izle! Nefes kesen savaş...
GİRİŞ 18.05.2018 10:46 GÜNCELLEME 18.05.2018 10:46
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 118.bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Ertuğrul Bey ile Noyan'ın nefes kesen savaşı izleyenleri şaşırttı. Peki Diriliş Ertuğrul 118.bölümünde neler oldu? Her bölümü farklı bir heyecan sahne olan TRT 1'in sevilen dizisinde yine büyük olaylar yaşandı. "Türk'ü esir etmeye hiç bir vakit gücünüz yetmeyecek Noyan" diyen Ertuğrul bey ile yeni bir savaşın içine girdi. İşte Diriliş Ertuğrul 118.bölüm izleme ekranı...

Diriliş Ertuğrul 119.bölüm fragmanı neden yok? Bamsı ölüyor mu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Ertuğrul, ormanlık alanda evladını yeni kaybetmiş olan Sugay Hatun’a rastlamış ve onu Kayı Obası’na gelip Osman’ın süt anası olmaya ikna etmişti. Noyan, ilk hamlesini yapmış ve önce Ahmet’in sonra da Almıla ile birlikte Tekfur Kritos’un canını almıştı. Almıla ise tekfurun kellesini Ertuğrul’a getirmiş ve onun güvenini kazanmıştı. Bu sırada alplar da Ahmet’in cenazesini getirmiş ve herkes büyük bir şok yaşamıştı 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Halime’nin vefatının ardından aç kalan Osman, sıhhatine kavuşabilecek mi? Sultan Gıyaseddin, Ertuğrul’u Ögeday’a ne amaçla elçi olarak gönderecek? Ertuğrul’u bekleyen bu çetin vazifenin sonu nereye varacak? Almıla, amacı doğrultusunda neler yapacak? Tekfur Kritos’un ardından Kayı Obası’nın başına kim musallat olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜM 2.FRAGMANI 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 118.bölümü 23 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜM 1.FRAGMANI

Dizide, Kayı Obasını kast ederek Türklerin derisini yüzeceğim ifadelerinde bulunan Noyan, yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in otağına gelmiştir. Noyan'ı karşısında gören Ertuğrul, bu ziyaretin nedenini merak etmektedir.

Ağzındaki baklayı çıkaran Noyan, Ertuğrul'a zoraki elçilik teklifinde bulunmuştur. Ertuğrul'un Ögeday Han için elçilik yapacağını dile getiren Noyan, bunun için uzun bir yola çıkacaklarını söylemiştir.

ÖGEDAY HAN KİMDİR?

Ögeday Han 7 Kasım 1186 ile 11 Aralık 1241 tarihleri arasında yaşamıştır. Cengiz Han'ın oğullarından biri ve mirasçısıdır. Cengiz Han'dan sonra Moğol İmparatoru olmuş ve babasının yarım bıraktığı fetihleri ve devlet düzenlemesini tamamlamıştır.

YORUMLAR 20
  • Ali M. 5 yıl önce Şikayet Et
    eh simciki nesile ekranlarda siddet macera gostermesen kimse bakmaz.Osmanli siddet ve maceradan uzak idi,Resulullah sav gibi.Din kultur oldugu gibi tanitilmiyor,bir de bakiyon okulda birbirlerini ,kari kocasinin bogazini kesmis.Ahir zemandayiz bunlarin hepsi 'normal'.
    Cevapla
  • Cahit 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi yapanlardan allah razı olsun bazen kıskanç lik yapanlar çıkar olsun onlarida hoş görmek lazim
    Cevapla
  • vesselam 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok osman gazi dizisi gelecekmiste ondan yavas yavas bitecegi icin senaryo ilerlemiyormus ta banane lan 2 saatimi aliyosun adam gibi isini yap
    Cevapla
  • 2534 5 yıl önce Şikayet Et
    İzleme
    Cevapla
  • HASAN 5 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertugrul noyanı öldurur bence
    Cevapla
  • haluk 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok severek, heyecanla seyrediyoruz ancak maalesef Ramazan'da Teravih daha önemli. Tüm Müslümanların Ramazanı şerifi kutlu olsun.
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    dogru
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha sonra videodan da seyredebiliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!