Siyah Beyaz Aşk 32.bölüm final fragmanı yayınlandı! Son bölüm detayları

Siyah Beyaz Aşk 31.bölümüyle Kanal D'de yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Jülide, Aslı'nın canına kastetmeye çalışırken, Ferhat Namık'ın babası olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kaldı. Aslı ise Ferhat'ın acılarına merhem olarak bir an olsun yanından ayrılmadı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 22.05.2018 16:01 GÜNCELLEME 22.05.2018 16:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

21 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde Siyah Beyaz Aşk 31.son bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Finale doğru adım adım ilerlerken Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Ferhat, Namık'ın öz babası olduğu gerçeğiyle yüzleşmesi sonucunda ağır yıkım yaşadı. Bu acı gerçekle karşı karşıya kalan Ferhat, Aslı'yı da kapsamak üzere her şeyden vazgeçerek kendini yalnız yaşamaya mahkum etti. Ancak Ferhat'ın acısını kendi acısı bilen Aslı, onun acılarına merhem olabilmek adına asla pes etmeyerek elinden gelen ne varsa yaptı. Herkese olan inancını yitiren, hayata dair hiçbir umudu kalmayan Ferhat'a olan sonsuz sevgisini, desteğini ve ilgisini üzerinden bir an bile ayırmadı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken kin, nefret intikam duygularıyla bilenen Jülide ise Aslı'nın hayatına son verme girişiminde bulundu. Cüneyt, Ferhat'ın yanına gelerek Jülide'nin Aslı'nın canına kastetmeye çalıştığının haberini verdi. İşte, sürprizlerle dolu gelişmelerle izleyici kitlesini karşılayan Siyah Beyaz Aşk son bölümün akabinde final bölümü için geri sayıma başlanan Siyah Beyaz Aşk 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, yapımcılığını ise Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği  Siyah Beyaz Aşk 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 31.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SİYAH BEYAZ AŞK

SİYAH BEYAZ AŞK 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 32.bölümüyle 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Namık’ın babası olduğunu öğrenen Ferhat, bu büyük gerçek ile yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat, Namık’a doğrulttuğu silahı indirmeyi mi tercih edecek yoksa Namık’ın cezasını kendi elleriyle mi verecektir?

Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav anlamına gelmektedir. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat’ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?

İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?

Ferhat’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter’in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıkacaktır. Yeter’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir?

YORUMLAR 6
  • ışılay 5 yıl önce Şikayet Et
    FFinare 44 bolunde girmesi istaredim
    Cevapla
  • ışılay 5 yıl önce Şikayet Et
    gülsum bence farhat her şeyı anlatacak
    Cevapla
  • ışılay 5 yıl önce Şikayet Et
    Benceaslını bebeyı öleçek
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın ya
    Cevapla
  • Rukiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden final ya bu kadar guzel bi dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu