İstanbullu Gelin 53.bölüm 1 ve 2. fragmanı! Süreyya doğuma alınıyor...

İstanbullu Gelin 52.bölümü Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin son bölümde; düğündeki skandalın yankıları henüz geçmezken, Boranlar'ın felaketi adım adım yaklaşmaktadır. Planları tıkırında işleyen Adem de bu kasvet havasından nasibini alacaktır. Peki, son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 07.06.2018 10:08 GÜNCELLEME 11.06.2018 14:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 52.bölümü seyirci ile buluştu. İstanbullu Gelin 52.son bölümde; Burcu'nun birden bire nikahı terk etmesi ile herkes şok olur. Olaydan kendine pay biçen tek kişi Osman'dır. Burcu'ya hissettirdiklerinin farkındadır. Boran Jet ailenin felaketini hazırlarken, Süreyya ve Faruk arasında yine ipler gerilir. Onları bir araya getirmek için uğraş veren Senem ve Akif'e ise büyük bir sürpriz gelecektir. Bebek müjdesi ile bir an olsun hafifleyen gergin havanın üzerine bir şimşek daha çatacaktır. Planları işleyen Adem meyveleri alacak ve Fikret apar topar gözaltına alınacaktır. Felaket silsilesine bir zincir de Adem'den gelecektir. Adem'in acı çığlıkları koridorları inletecektir. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İstanbullu Gelin 52.son bölüm detayları...

 

İSTANBULLU GELİN 53.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 53.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 51.bölümü ile 8 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 52.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR 1
  • Gülseren 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben izledim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi