Diriliş Ertuğrul 121.bölüm 2.fragmanı! Savaş resmen başladı...

Tüm Türkiye'nin ve dünyanın ilgiyle takip ettiği Diriliş Ertuğrul 121.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Sezon finali ile ekranlara gelecek olan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 121.bölümüyle yine nefes kesecek. Peki Diriliş'in bu haftaki bölümünde neler olacak?

GİRİŞ 06.06.2018 15:41 GÜNCELLEME 06.06.2018 15:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 121.bölümüyle sezon finali yapıyor. Bu sezona yine damga vuran dizi başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor. Son bölümünün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 121.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Peki Diriliş'in bu akşamki bölümünde neler olacak? "Cihan sulh ve huzur isterse Türk'e düşmanlık etmeyeceklerini öğrenecekler" diyen Ertuğrul bey savaşı başlatıyor.

Diriliş Ertuğrul 121.bölüm 1. fragmanı!

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı.

Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı

Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…
 
Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday’ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121.BÖLÜM 2.FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDEN TAHMİNLER...

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi.

diriliş-121-izle

YORUMLAR 3
  • TAHA KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    finaaaaaaal
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık seyretmiyorum. Diriliş Osman başlasın.
    Cevapla
  • şeref abi 5 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!