TRT 1 Diriliş Ertuğrul'da ayrılık vakti! Yeni sezonda o isim olmayacak...

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 121.bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümde beklenmedik bir gelişme yaşanarak Noyan'ın kız kardeşi Almıla Hatun’u oynayan Gönül Nagiyeva diziden ayrıldı.

GİRİŞ 28.06.2018 09:00 GÜNCELLEME 28.06.2018 15:27
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul 121.bölümüyle yine nefes kesti. Sezon finali ile izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul'da yeni sezon öncesi Gönül Nagiyeva ile yollar ayrıldı.

Dizide Noyan'ın kız kardeşi Almıla Hatun’u oynayan Gönül, senaryo gereği öldürüldü. Özellikle izleyiciler daha uzun süre dizide yer alacağını düşündüğü Almıla Hatun’un ölmesine şaşırdı.

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı! 5 sezon ne zaman başlıyor?

 

ALMILA NEDİR? 

Tarihi dizilerde geçen isimlerin anlamını merak eden izleyiciler, Almıla’nın da ne anlama geldiğini sorguluyor. Diriliş Ertuğrul’da adı geçen Almıla, ya da diğer bir ismiyle Alangoya, Moğol destanlarında kutsal sayılan bir kadın kahramanın adıdır.

almıla-hatun-ölümü

GÖNÜL NAGİYEVA KİMDİR?

Başarılı oyuncu Gönül Nagiyeva 1982 senesinde Azerbaycan‘ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarda oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış, bale eğitimi almıştır.

Kamu Akademisi bölümünden mezun olan Gönül Nagiyeva üniversite eğitimi süresince radyo ve televizyon ekranlarında sunuculuk yapmıştır.

Türkiye’ye ilk dizi oyunculuk deneyimini 2011 senesinde Aramızda Kalsın isimli dizi ile gerçekleştiren Gönül Nagiyeva daha sonra Mahkumlar, Kanun Namına, Terkedilmiş, Zaman Adlı Tren, Kızkaçıran ve Diriliş Ertuğrul gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. 

YORUMLAR 17
  • Nazife 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık yeter bayatladı
    Cevapla
  • H. Ç 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölmesinin bi sebebi var demekki. Yönetmen ve senorist buna karar vermiştir. Bide ben yeni sezonda diriliş olacak... Bunu yazan arkadaşa, olucak tabiki. Bu sen anlat karadenizin de eninde sonunda reytingi dusucek. Iyi bi dizi olabilir ama o yokken ERRUĞRUL vardı...
    Cevapla
  • safım 5 yıl önce Şikayet Et
    ben yeni sezonda diriliş dizisi olacak mı ondan bile şüpheliyim..
    Cevapla
  • Fransa 5 yıl önce Şikayet Et
    Almila nin anlami ( Kizil Elma) dir..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi de Ogeday'da yeni girmisti filme..daha ilk bolumden cikardilar ya
    Cevapla
  • Sanane 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki ölmesi gerek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü