Kalk Gidelim setinde kavga ve oyuncu kadrosundan çıkarılma iddiası!

TRT ekranlarındaki Kalk Gidelim adlı dizide, ''Canberk'' karakteriyle izleyiciyle buluşan Onur Seyit Yaran'ın senarist Baykut Badem'in eşinin oyuncularına daha fazla rol verdiğini ifade etmesinin ardından sette kavga çıktığı iddia edildi. Öte yandan Onur Seyit Yaran'ın oyuncu kadrosundan çıkarıldığı iddiası öne sürüldü.

Kalk Gidelim setinde kavga ve oyuncu kadrosundan çıkarılma iddiası!
Kalk Gidelim setinde kavga ve oyuncu kadrosundan çıkarılma iddiası!
GİRİŞ 08.06.2018 10:58 GÜNCELLEME 08.06.2018 11:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TRT ekranlarının yayın hayatına devam eden Kalk Gidelim isimli dizisinin baş rol oyuncularından Onur Seyit Yaran'ın, dizinin senaryosunu kaleme alan Baykut Badem'in eşinin oyuncularına daha fazla rol verdiğini belirtmesinin akabinde sette kavga çıktığı iddiası ortaya atıldı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, Onur Seyit Yaran'ın oyuncu kadrosundan çıkarıldığı şeklinde iddia öne sürüldü. Kalk Gidelim dizisiyle ilgili belirtilen bu iddiayı Habertürk'ten Mustafa Doğan köşesine taşıdı. Mustafa Doğan'ın açıklamaları doğrultusunda, Kalk Gidelim dizisinin setinde yaşanan tartışmanın gerekçesi olarak, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bazı oyunculara kasti şekilde daha çok rol yazıldığına yönelikti. 

ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?

TRT ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin bal rol oyuncusu Onur Seyit Yaran, 2013 tarihinde 29.gerçekleştirilen Best Model Of Turkey yarışmasının birincisi olarak seçilmiştir. Manken ve dizi oyuncusu olan Onur Seyit Yaran, 1996 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Eğitimini Haliç Üniversitesi’nde Spor Akademisi bölümünde tamamlamıştır. 1.87 cm boyunda ve 78 kilo ağırlığında olan Onur Seyit Yaran’ın İngilizce ve Almanca dil bilgisi bulunmaktadır. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran’ın hobileri arasında spor yapmak ve kitap okumak bulunmaktadır. Hedefleri arasında ise, gelecekte oyunculuk alanında eğitim görüp herkes tarafından adı duyulan bir aktör olmaktır.

onur

KALK GİDELİM DİZİSİNİN SETİNDE NELER YAŞANIYOR?

Mustafa Doğan tarafından, TRT ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde yaşanan kavga ve dizinin oyuncusunun setten çıkarıldığı iddiasına ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Kendi yağında kavrulan, oyuncular ve set ekibinin çalışmaktan mutlu olduğu eğlenceli bir iş. Ama duyduğuma göre huzurlu bir ortama sahip dizinin setinde geçenlerde soğuk rüzgârlar esmiş.

Canberk'i canlandıran Onur Seyit Yaran, senarist Baykut Badem'in menajer eşinin oyuncularına daha fazla sahne yazdığını iddia etmiş. Onun sözleri Badem'in kulağına gidince de sette ortalık karışmış!

Yaşanan olaylar sonrası, Yaran'ın cumartesi günü yayınlanacak sezon finaliyle diziden çıkarılmasına karar verilmiş. Tüm bu olanlar duyulmasın diye de ekip sıkı sıkı tembihlenmiş ama iki kişinin bildiği, hele hele koca bir setin şahit olduğu sır, sır kalamıyor işte…”

kalk gidelim

YORUMLAR 6
  • hayran 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer canberk diziden çıkarsa o dizi izlenmez zaten canberk çıkarsa bende izlemem
    Cevapla
  • KARTAL 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi aslıylan güzeldir sakın sakın sakın çakma havuç gibi olmassın anlıyana ve Canberk haklıdır sen senaristsen dizi önce gelmesi lazım ikinci olarak esin gelmesi lazım...……………………….
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Haksizlik yapilarsa bir daha bu diziyi kesinlikle izlemem.
    Cevapla
  • Yokyere 5 yıl önce Şikayet Et
    O çıkarsa reyting düşer
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Canberk çıkarsa fazla kişi izlemez filmi bende izlemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!