4N1K İlk Aşk oyuncuları kimlerdir? İşte, Fox TV 4N1K oyuncu kadrosu...

4N1K kitabının sinemaya uyarlanan hikayesi şimdi de bir televizyon dizisi olarak Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki, gençlerin gözdesi olan ve merakla beklenen 4N1K dizisi ne zaman başlıyor? 4N1K dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, 4N1K dizisine dair tüm merak edilenler haberimizde...

4N1K İlk Aşk oyuncuları kimlerdir? İşte, Fox TV 4N1K oyuncu kadrosu...
4N1K İlk Aşk oyuncuları kimlerdir? İşte, Fox TV 4N1K oyuncu kadrosu...
GİRİŞ 25.07.2018 12:25 GÜNCELLEME 25.07.2018 12:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ödüllü yazar Büşra Yılmaz'ın aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan 4N1K hikayesi bir dizi projesi olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Fabrika Yapım kalitesi ile ekrana gelecek olan yapımcılığını Öner Aslanel'in üstlendiği 4N1K'nın yönetmenliğini Murat Onbul yaparken, senaryosu Ferhat Ergün'e emanet. Peki, başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek ve Sina Özer gibi isimlerin rol aldığı 4N1K dizisi ne zaman başlıyor? Merakla beklenen 4N1K dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, 4N1K dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihi...

 

 

4N1K İLK BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

4N1K NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı 4N1K dizisi 6 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

4N1K DİZİSİ HİKAYESİ NEDİR?

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir. Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!

4N1K OYUNCULARI KİMLERDİR?

Gözde Mutluer (Yaprak Ayvaz)

1991 yılında doğan Gözde Mutluer Marmara Üniversitesi’ne Sinema TV bölümünde okudu. Dizi çalışmalarına 2009 yılında Show TV’de yayınlanan Melekler Korusun'la başladı. Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem ve Kördüğüm dizileriyle televizyondaki çalışmalarına devam etti. Beyaz perdede ise Mert Baykal’ın yönetmenliğini yaptığı Kardeşim Benim filmiyle ilk kez sinema seyircisiyle buluştu. 2017 yılında 4N1K’nın Yaprak’ı olarak izleyici karşısına çıktı. 

Atakan Hoşgören (Ali Tekelioğlu)

1999 yılında İstanbul’da doğan Arnavut kökenli, 4 Kardeş’in en küçüğü olan Atakan HOŞGÖREN, Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir. Oyuncuk hayatına 7 yıl önce başlamıştır. Oyunculuk eğitimini, çeşitli oyuncu koçlarıyla çalışarak edinmiş, en son oyunculuk eğitimini “4N1K” ekibinin oyuncu koçu Celal Eldeniz’den almıştır.

Cihan Şimşek (Sinan Yorulmaz)

Cihan Şimşek, 06 Ağustos 1992’de Almanya’nın Bad Säckingen şehrinde doğdu. İlk oyunculuk deneyimi 2009 yılında ekrana gelen ‘Bez Bebek’ dizisiyle oldu. 2012 yılında Disney Channel Türkiye’de yayınlanan ‘Zil Çalınca’ dizisinde ilk başrolünü oynadı.  ‘Bir Yastıkta’, ‘Beni Böyle Sev’, ‘MedCezir’, ‘Hanım Köylü’ gibi başarılı yapımlarda rol aldı. ‘4N1K’ filminde canlandırdığı Sinan karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu.

Sina Özer (Gökhan Karademir)

24 Ağustos 1995 doğumlu Sina Özer, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Özer kısa bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2013 yazından bu yana farklı sosyal medya platformlarından belirli bir kitleye ulaşmış olan Özer, Gurbette Aşk ve 4N1K projelerinde yer aldı.

Cemrehan Karakaş (Oğuz Ünal)

16 Haziran 1993’te doğan Cemrehan Karakaş, küçük yaşlarından itibaren sanatın farklı dallarıyla ilgilendi. Bilgi Üniversitesi Kültür ve Sanat Yönetimi bölümünden mezun oldu. Müfit Aytekin, Betül Alganatay, Acted City ve Celal Eldeniz’den oyunculuğunu geliştirmek adına eğitimler aldı. 2011 yılında ‘Canım Babam’ dizisiyle başladığı kamera önü oyunculuk hayatına o dönemin çok ses getiren dizisi ‘Umutsuz Ev Kadınları’ ve sonrasında ise ‘Sen Benimsin’ dizisiyle devam etti. 

Burak Yörük (Barış Ozansoy)

26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da doğan Burak Yörük, kariyerine 2002'de "çocuk oyuncu" olarak başladı. Beykent Üniversitesi'nin "Tiyatro bölümünde" eğitimini sürdüren Burak Yörük; Ben Onu Çok Sevdim, 20 dakika ve Biz Boşanıyoruz adlı dizilerde oynadı.

YORUMLAR 10
  • canan 5 yıl önce Şikayet Et
    filmi cok begeniyorum
    Cevapla
  • çiğdem 5 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem bir filim tek kelimeyle harika
    Cevapla
  • seda aksu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ay nen gozdenin dedigi gibi hic finak yapmaz insalah
    Cevapla
  • melek 5 yıl önce Şikayet Et
    cok guzeeeeeeeellllllll
    Cevapla
  • seda aksu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben encok sevdigim kisi atakan cok yakisikli
    Cevapla
  • seda aksu 5 yıl önce Şikayet Et
    hepinizi cok seviyorum atakan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!