Fatih Portakal'dan AK Parti itirafı

Seçimde hezimete uğrayan CHP'de kazan kaynarken, partililerin kendine yakın gördükleri gazeteci Fatih Portaklal'dan CHP'lileri kızdıracak açıklamalar geldi.

GİRİŞ 28.06.2018 21:35 GÜNCELLEME 29.06.2018 11:01
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

Hükümete muhalif kimliğiyle bilinen ve 24 Haziran seçimi öncesinde AK Parti'ye eleştirilerde bulunan FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, eleştiri oklarını CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltti.

'KILIÇDAROĞLU'NU YERDEN YERE VURDU

FOX TV Ana Haber Bülteni'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Portakal; "Kendisi dışında herkesi kaybetti olarak gören bir zihniyetten bahsediyoruz. Kemal Bey 'kaybeden AKP'dir' dedi. En garipsediğim cümlelerinden bir tanesi 'kimsenin koltuk sevdası olmasın'. Diğer tarafta da her defasında seçim kaybettiği halde o koltuğukta kalacağım diyen bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Bu zihniyetin değişmesi, kalıcı olan zihniyetin değişmesi lazım ki değişim gelsin." diye konuştu.

"CHP LİDER SULTASI ALTINDA"

CHP'lilerin daha çok kızacağı sözler ifade sarfeden Fatih Portakal: "Değişim en çok hangi partide oluyor diye bakarsanız; iktidar partisinde, AKP'de yaşanıyor. Garip bulabilirsiniz ama öyle. Cumhuriyet Halk Partisi'ne bakıyorsunuz: statükocu. Lider sultası altında. Demekki koltuk keyifli bir şey, hele ki parti koltuğu çok keyifli bir şey olsa gerek" dedi.

 

 

YORUMLAR 195
  • sosyolog 5 yıl önce Şikayet Et
    abdnin şovalyesi
    Cevapla
  • Görele 5 yıl önce Şikayet Et
    Portakalı. samimi bulmuyorum. Neye bu zamana kadar AKP nin kuyusunu kazıyordu kuyu kazacak ama toprak çok sertleşmiş çark etti...
    Cevapla
  • halktan cvp 5 yıl önce Şikayet Et
    sıra size geliyor. az kaldı bekleyin.
    Cevapla
  • dertli 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun derdi başka,bunun derdi eğer her seçimde Ak parti iktidar oluyorsa bunun sorumlusu olarak kemal kılıçtaroğlunu görüyorlar çünkü kendileri hükümeti düşürmek için bütün çirkeflikleri yaptılar ama kemalin kendileri kadar çalışmadığını düşündükleri için kuyruk acıları ondan...
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimmiş DİKTATÖR.???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!